Culita Sterp a primit o lovitura devastatoare! Sotul lui Carmen de la Salciua este daramat: "Ce nedreapta este viata cateodata"

Culita Sterp, sotul lui Carmen de la Salciua trece prin momente foarte grele zilele acestea. El si-a pierdut un prieten drag.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Culita Sterp a publicat un mesaj dureros pe contul lui de Faceook. Un prieten bun de-ai lui si-a pierdut viata in timp ce era in vacanta la mare. Daniel a mers sa se distreze pe litoral, dar, din pacate, si-a gasit sfarsitul in valurile Marii Negre. Baiatul s-a inecat si, conform spuselor lui Culita, el nu stia sa inoate. 
 
"A fost o zi tristă pentru mine şi încă câteva sute de oameni care te-am cunoscut si ţi-am fost prieteni, Dani! Ce nedreaptă e viaţa câteodată… stau şi mă întreb, de ce Dumnezeu ia oamenii tineri de lângă noi… dar mă gândesc şi pe partea cealalată, că poate aşa o fi planul Lui, despre care noi oamenii, nu ştim, suntem prea mici, noi păcătoşii! Azi a plecat spre cer un fost prieten bun şi coleg de liceu timp de 4 ani, de care îmi voi aminti cu drag, un băiat frumos, atât in interior cât şi in exterior, bun la suflet şi liniştit!
 
A lăsat în urma lui, părinţi îndureraţi, bunici, o soră cu inima frântă, pe iubita lui cu sufletul scrum, şi o mulţime de prieteni şi apropiaţi cărora le-a plâns azi sufletul şi care l-au condus pe ultimul drum şi care îşi vor aminti cu drag de el! Parcă acum îl văd când intra intr-o încăpere, la stătura şi fizicul lui (1.98m şi 120 kg) cum se uita toată lumea parcă cu teamă, dar în «muntele» ăla de om se ascundea un băiat cu suflet bun si cu mult bun simţ care nu ar fi deranjat niciodată pe nimeni nici măcar cu o vorbă! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace Daniel, noi prietenii tăi, ne vom aminti cu drag de tine!", a fost mesajul pe care celebrul interpret l-a scris pe Facebook. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate