Culiță Sterp a recunoscut! S-a îndrăgostit de Daniela în urmă cu zece ani. Ce mesaje de dragoste îi trimitea pe vremea când erau în liceu: ”Cum le unește Dumnezeu”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, amintiri din vremea liceului! Ce scrisoare emoționantă i-a scris acum zece ani!

Culita si Daniela
Culita si Daniela[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima dată chiar zilele acestea. Artistul și iubita lui se cunosc de pe vremea când erau la liceu, aceștia fiind colegi de clasă. Chiar ei au povestit, într-un vlog de pe Youtube, cum s-au cunoscut și ce relație bună aveau la acea vreme.

După ce s-a întors de la Survivor, Daniela spunea că al ei iubit arată ca-n vremea liceului! Ei bine, aceasta le-a si arătat oamenilor fotografii cu iubitul ei din urmă cu 10 ani.

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Daniela Iliescu: Ia uitați, seamănă?

Culiță Sterp: Dar tu, ia uitați, seamănă? Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Daniela: Eram fată serioasă, dragă.

Culiță: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă bagai în seamă?

Daniela: Aveam iubit.

Culiță: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

”Tu frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni.

Tu...glumele tale...râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, u știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”

Culiță: Ca să vedeți cum le unește Dumnezeu pe toate. Asta e de acum 10 ani.

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Culiță Sterp, despre Survivor România

”E u de la început mi-am dorit să fiu acasă când se întâmplă asta și știam sută la sută că o să ajung. Eu ziceam că nu rezist mai mult de două trei luni, pentru că știam cum e de la fratele meu.  Mi-a spus Iancu de anul trecut că e foarte greu, n-aveam mâncare, știam tot absolut de la el. Și atunci, după cum mă știam eu pe mine, am zis că mai mult de două luni nu cred că rezist. M-am uimit pe mine și pe familie”, a dezvăluit fostul faimos de la Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România, 10 iunie. Albert și Ștefan, la un pas de scandal: ”E un milog aici, care mă enervează”

Medicul vedetei Exatlon ucise de COVID-19 face dezvăluiri cutremurătoare! Arturo Ruiz Coronel pentru WOWbiz.ro: ”Era puternică precum un taur! Dacă ea a murit, nimeni nu e în...

Sorin Pușcașu, despre falsitatea lui Albert: ”N-am mințit niciodată”. Bogdan Urucu își spune părerea despre foștii colegi: ”Maria este fată, el ar trebui să fie bărbat”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de oameni

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies