Culiţă Sterp a scos o melodie pentru Carmen de la Sălciua! Cum au reacţionat artista şi noul ei iubit când au auzit piesa despre ei

Culiţă Sterp şi-a exprimat dezamăgirea simţită după despărţirea de Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciu sunt în divorţ. În urmă cu câteva luni cei doi şi-au anunţat despărţirea şi au făcut acuzaţii care de care mai grave unul la adresa celuilalt, amândoi pomenind de infidelităţile partenerului. Interpretul nu doar că a spus că soţia l-a înşelat cu cel mai bun prieten, dar a şi scris o melodie despre suferinşa pe care i-au provocat partnera lui şi amantul. 
 
„Acolo am descris povestea noastră, exact cum s-a întâmplat”, a spus el. Întrebat dacă a primit vreo reacţie după lansarea melodiei şi a clipului, artistul a răspuns afirmativ. 
 
„Da, şi din partea ei şi din partea lui. I-a scris surorii mele un mesaj kilometric, că de ce am făcut piesa aia, că o pune pe ea într-o lumină proastă. Şi el am auzit că a spus pe la prieteni, dar nu mai ţin legătura. Chiar recent un prieten de-al lui mi-a spus „Păi eu cum să mai fiu prieten cu el? Dacă ţie ţi-a făcut lucrul ăsta, la fel îmi va face şi mie””,a povestit Culiţă Sterp.
 
„Mi-ai împrumutat iubirea/ Şi mi-ai luat-o înapoi./
Am rămas cu amintirea/ De când eram amândoi.
 
Povestea noastră s-a sfârşit,/ Nu mă mai uit înapoi/ Să te iert am obosit/ Am iubit pentru amândoi.
 
O poveste s-a sfârşit/ Şi alta a început/ Sentimente am împărţit/ Iubire cu împrumut
 
Erai apa din deşert/ Azi nu mai gândesc la noi/ Nu vreau să te mai aştept/ Am trăit singur în doi”, sunt versurile pe care
Culiţă Sterp le-a scris despre sfârşitul iubirii dintre el şi Carmen de la Sălciua şi începutul relaţiei dintre ea şi cel mai bun prieten al lui. 
 
 
În videoclip interpretul este soţul înşelat, iar rolul partenerei este jucat de o tânără mult mai scundă decât el, la fel ca fosta lui parteneră de viaţă. Pentru cei car nu au înţeles mesajul melodiei şi de ce el incendiază la un moment dat o maşină, el a oferit şi o explicaţie. 
 
„Pentru cine n-a înţeles povestea clipului că am tot văzut comentarii gen că ce rol are maşina aia arsă în clip, e foarte simplu! Aia e maşina amantului din clip, după ce pleacă barbatul de acasă, femeia îşi sună amantul să vină după ea cu maşina , şi se duc împreună pe un câmp! Bărbatul când află (de la sora lui) că îl înşeală nevasta cu prietenul lui , merge să îi caute şi îi găseşte undeva pe câmp şi le dă foc la maşină! Iniţial a fost scenariu sa fie şi ei in maşina când arde dar nu am vrut să instigăm la violenţă, aşa ca le-am ars doar maşina!”, a transmis Culiţă fanilor.  
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A dat cartofii prin răzătoare, dar nu pentru chifteluţe! Nu ai gustat niciodată aşa ceva

Coşmarul fără sfârşit al Alinei Puşcaş: "Aştept să mor!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies