Culiță Sterp, declarații incredibile despre femeia ideală! Dezvăluiri despre iubită și copii

Vedete

Culiță Sterp, declarații incredibile despre femeia ideală! Dezvăluiri despre iubită și copii

Culiță Sterp, de când s-a despărțit de Carmen de la Sălciua, pare să traverseze o perioadă extrem de bună, iar viziunea sa despre viitor este, chiar surprinzător, una în care vede copii și femeia ideală drept mamă.

De curând, de ziua de naștere a mamei sale, Culiță Sterp a făcut o serie de declarații care mai de care mai explicite cu privire la ceea ce își dorește el de la viață și, evident, de la o femeie.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp o face praf pe Mirela Vaida după ce prezentatoarea TV s-a certat ca la ușa cortului cu artistul! ”Înghițiți în sec și sunteți invidioși”

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

Citeste si: Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

Astfel, pe lângă declarațiile pe care, probabil orice copil le face mamei sale atunci când aceasta își sărbătorește ziua de naștere, Culiță Sterp, luat probabil ”de val”, a făcut și o serie de dezvăluiri despre ceea ce așteaptă el în viitorul apropiat, în plan personal, de la viață.

Iar declarațiile sale sunt destul de explicite cu privire la iubita pe care o are, Culiță Sterp părând să simtă că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea și că își dorește să devină tată cât mai curând.

”La mulți ani eroul nostru, MAMA! Eu, Iancu, Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi! (...)

Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale.

Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri, pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru, nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut

si tu pe noi!”, a fost mesajul lui Culiță Sterp pentru mama sa.

Doar că, la sfârșitul mesajului, i-a dezvăluit unul dintre cele mai importante lucruri. Mai exact, că se așteaptă ca, în curând, să îi aducă acasă iubita... Nu de altceva, dar, pare-se, corespunde criteriilor sale când vine vorba de femeia ideală. ”Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea! La mulți ani încă o data! P.S.

Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!”, spune Culiță Sterp care, probabil, deja își pregătește mama să o anunțe că va avea moștenitori.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal, împăcare discretă și despărțire controversată

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună.

De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.