Culiță Sterp, despre relația cu Simina: "Am cunoscut-o înainte de Puterea dragostei"! Declarații exclusive 

Culiță Sterp a recunoscut că a avut o relație cu Simina în trecut, înainte ca brunetă să intre în casa Puterea dragostei 

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Dezvăluirile surprinzătoare curg după finalul sezonului 1 de la Puterea dragostei. Iar una dintre ele pare a face deliciul iubitorilor show-ului amoros. Citeste si: Prima imagine cu fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă: "Are buzele mele"

Culiță Sterp, cântărețul care a făcut ravagii printre concurente la scurta sa intrare în competiție, a avut o legătură secretă cu Simina, tanăra ce, la final, avea să plece însă la brațul lui Alex Zănoagă, cel pe care ea îl consideră bărbatul perfect. ”Nu mă văd lângă nimeni altcineva, chiar vreau să ne căsătorim, să formăm o familie și să demonstrăm că puterea dragostei există și dincolo de lumina reflectoarelor”, a mărturist femeia.

Citeste si: Imagini greu de privit! Mama uneia dintre fetele ucise din Caracal, în fața casei criminalului: „Îl omor cu mâinile mele”

Citeste si: O tânără a leșinat în fața presupusului criminal din Caracal. Rămășițe umane găsite în casa mecanicului auto

fara descriere

Culiță Sterp a fost cu Simina la Timișoara! ”Ei îi plac un anumit gen de bărbați, mie un anumit gen de femei”

Pe de altă parte, revenind la subiectul nostru, în premieră pentru WOWbiz.ro, artistul a povestit totul despre relația cu Simina.

Culiță Sterp a fost cu Simina la Timișoara în urmă cu câteva luni, dar nu a putut rămâne alături de ea mai mult timp."O cunoșteam înainte de a intra în casă. Este adevărat, ne-am întâlnit de câteva ori și asta a fost. Ei îi plac un anumit gen de bărbați, mie un anumit gen de femei. Nu a fost să fie. Ne-am despărtit și ea a participat la Puterea dragostei. Asta este povestea, nimic mai mult", a dezvăluit cantăretul pentru WOWbiz.ro!   

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate