Culiță Sterp, experiență plină de adrenalină, la înălțime: „Eu sunt mai aventurier de fel” VIDEO

Culiță Sterp a avut o zi plină de adrenalină alături de Mădălina Lambrinoc, reporterul Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Culiță Sterp și Mădălina Lambrinoc
Culiță Sterp și Mădălina Lambrinoc


In articol:

Culiță Sterp, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România, a apărut din nou la emsiunea Teo Show de la Kanal D. De data aceasta, însă, nu a venit în platoul emisiunii, ci s-a lăsat filmat în timp ce trăia o experiență plină de adrenalină.

Ziua artistului a început cu o plimbare pe cămilă, iar el a zâmbit tot timpul, ba chiar a spus că se simte ca în Dubai. „Prima provocare, cu cămila, a fost super”, a spus el.

Însă, și el a avut pregătită o provocare pentru reporterul Mădălina Lambrinoc. „Ți-am zis despre cai mai devreme, sper că nu ai uitat. Trebuie să mergi să călărești. Am zis mai devreme, caii sunt acolo, sunt pregătiți. Te învăț eu, nu e greu. Ai mai călărit vreodată? O să fie prima ta aventură cu calul”, a declarat el, plin de încredere. Ca un adevărat gentleman, Culiță Sterp i-a adus scara Mădălinei, a ținut calul și a ajutat-o să se urce pe cal. Se pare că, artistul nu este la prima experiență de acest gen, mai ales că mama lui are o gospodărie plină de animale.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Culiță Sterp, adrenalină la înălțime, pe tiroliană

După ce s-a plimbat cu Natasha, cămila cu care făcuse cunoștință mai devreme, și după o scurtă lecție de călărie, a acceptat să se aventureze și pe tiroliană. Nu a fost deloc intimidat de înălțimea la care se afla, ba chiar i-a plăcut experiența plină de adrenalină și s-a arătat încântat.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, momente emoționante! "Nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la viață..."

„Eu m-am și lovit acolo, când am ajuns”, a spus Culiță Sterp, evidențiind însă că a fost o experiență plăcură pentru el. „Eu sunt mai aventurier de fel. Aventurier că mă duc în aventuri, nu că..”, a adăugat el.

În încheiere, Culiță Sterp a fredonat una dintre cele mai noi melodii lansate de el, în colaborare cu Anna Lesko, Ivanko.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru mama lui! "Eroul nostru care ne-a crescut..."

Culiță Sterp a fugit din țară! După filmările ultimului videoclip și-a luat bolidul de lux și a plecat peste hotare! ”Ce-am făcut, o să vedeți...”

Cele două combinații devastatoare! Nu mai consuma aceste alimente la aceași masă. Cum îți afectează organismul

Culiță Sterp, prima reacție după tragedia de la filmări: „S-a înecat. L-au resuscitat, dar...”

Sora lui Culiță Sterp intră în politică! Geta vrea să schimbe lucrurile care merg prost în comună: ”Am fost întotdeauna...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies