Culiță Sterp, foc și pară! ”Băi, dar nu te potolești?” - Ce s-a întâmplat cu artistul

Culiță Sterp este supărat, după ce a aflat ce se întâmplă pe internet, în ”numele„ lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

culita sterp

Culiță Sterp este foc și pară, după ce a aflat că i s-a furat identitatea, astfel apărând un cont fals pe rețelele de socializare cu numele său. Este vorba, mai cu seamă, despre platforma Instagram. Culiță Sterp se află plecat în vacanță în frumosul Dubai, dar pare-se că există persoane care doresc să îl ”deranjeze” și în acest mod, astfel că au creat o situație neplăcută.

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! Ce a învățat Ella de la Puterea dragostei de la mama ei oarbă! ”Mi-a zis să tac”

Culiță Sterp, foc și pară! I-a fost furată identitatea pe internet

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a și postat un mesaj pe rețelele de socializare: ”Băi, dar nu te potolești cu contul ăsta fake”, a scris Culiță Sterp într-una dintre fotografii, mesaj adresat utilizatorului care încearcă să-i strice vacanța.

culita sterp cont facebook

Citeste si: Andreea Mantea își șterge tatuajul care-i amintea de Cristi Mitrea! ”A însemnat ceva... care nu mai înseamnă...” VIDEO

Citeste si: Scandal între Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” și Carmen de la Sălciua! ”M-a enervat rău, acum” EXCLUSIV

Prima declarație a lui Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că s-ar fi despărțit iar de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat în urmă cu puțin timp, dar există voci care susțin că deja nu mai formează un cuplu.

Sunt persoane care cred că cei doi artiști nu mai sunt împreună, mai ales după ce le-au analizat conturile de socializare și au observat că amândoi ar fi scos fotografiile în care apăreau ca un cuplu. Carmen de la Sălciua a făcut declarații astăzi despre relația ei cu Culiță și neagă că s-ar fi despărțit din nou, la scurt timp după ce reveniseră unul în brațele celuilalt.

Citeste si: ȘOC! Soția lui Gheorghe Dincă scapă de urmarirea penală! Ce se întâmplă în aceste momente și cu monstrul din Caracal

Prima declarație a lui Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că s-ar fi despărțit iar de Culiță Sterp

„Am fost la eveniment. Am avut aseară eveniment cu el, cu formaţia lui. Noi vorbim. Nici nu ştiu de unde s-au dedus lucrurile acestea”, a spus Carmen de la Sălciua pentru un post de televiziune. "Nu știu despre ce este vorba și nici nu vreau să vorbesc", a completat ea.

Chestionată pe seama unui mesaj cu subînțeles care îi făcuse pe fani să creadă că s-a despărțit de Culiță, Carmen a ținut să lămurească situația: "Nu cred că toate statusurile... Îmi dau seama că sunt urmărită. Oamenii au momente, zile, clipe. Nu neapărat că dacă pun acum o glumă, un status cu o glumă, nu înseamnă că sunt cea mai fericită. Cum, dacă pun status cu ceva trist, nu înseamnă că sunt cea mai tristă”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate