Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei! Prima reacție a Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Culiță Sterp a luat decizia de a nu o mai urmări pe Irisha pe rețelele de socializare.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Culiță Sterp și Irisha s-au cunoscut în competiția Survivor România 2021, unde au fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp colegi în echipa Faimoșilor. Cei doi au legat o relație de prietenie, iar Faimoasa a declarat de multe ori că cei doi au empatizat în Republica Dominicană.

Au existat zvonuri conform cărora bruneta ar fi avut o afinitate pentru celelebrul cântăreț, însă aceste zvonuri au fost negate imediat de Irisha, după ce s-a întors în România.

Se pare că relația de prietenie fromată în Republica Dominicană a apus, cel puțin din partea lui Culiță Sterp. Întrebată de un fan dacă celebrul cântăreț i-a dat unfollow, Irisha de la Survivor România a oferit un răspuns afirmativ.  „Da! Culiță, ești tras la răspundere”, a fost răspunsul dat de brunetă, care nu știe esxact motivul pentru care fostul ei coleg a decis să nu o mai urmărească pe rețelele de socializare. Până în acest moment, Irisha nu i-a întors gestul Faimosului. 

culita sterp

Culiță Sterp i-a dat Irishei unfollow pe Instagram 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Irisha de la Survivor România, despre zvonurile dintre ea și Culiță Sterp

Irisha a negat că ar fi afirmat vreodată că îl place pe Culiță Sterp. Ea a mărturisit că între ei este strict o relație de prietenie. Faimoasa a mărturisit că a purtat multe discuții cu artistul în Republica Dominicană, discuții în care izbucnea în plâns din cauza dorului de casă.

Citeste si: Irisha a recunoscut totul. Marius Crăciun i-a făcut avansuri și a reușit să o cucerească: "Ce frumos ți-ar sta la mine în casă"

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță.

Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r- Culiță). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a spus Irisha de la Survivor România, la WOWbiz.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp a fost înșelat de fosta iubită! Artistul a reacționat nervos: „Am prins-o cu minciuna pe față”

Culiță Sterp, un romantic incurabil! Ce surpriză a pregătit de ziua iubitei sale

Irisha și Elena Marin, revedere emoționantă după Survivor România. Cum au fost surprinse cele două

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies