Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua! Ea nu a absolvit decât liceul, în timp ce el e licenţiat în management!

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua, fosta sa parteneră de viaţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua, cea cu care a fost însurat, dar de care s-a despărţit în urmă cu un an şi jumătate. În ultima perioadă s-a speculat că cei doi s-ar fi împăcat, dar fanii au aflat că Culiţă şi Carmen nu mai au un viitor împreună. ”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a postat Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Culita Sterp, filmat dezbracat! Imagini de infarct pentru toate femeile VIDEO

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Cântăreaţa de muzică de petrecere a absolvit, în 2007, Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia la specializarea „Muzică”. La Bac, ea a luat 6.25 la „Limba română”, 10 la „Limba engleză”, 5,65 la „Istoria românilor”, 10 la „Instrument, canto” şi 9.8 la „Educaţie fizică-handbal”, media generală fiind 8.36. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la totul!" a dezvăluit, la un moment dat, cântăreaţa. (vezi cine este noua iubită a lui Culiţă Sterp)

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua. A luat 7.97 la lucrarea de licenţă 

"Cam aşa a fost şi la mine. Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreaţă, încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o bază, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, cel din Alba Iulia, unde mă străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.”, a mai spus Carmen. 

Ea nu şi-a continuat, însă, studiile, nefiind interesată de o instituţie de învăţământ superior, pentru că a preferat să se dedice carierei muzicale. În schimb, Culiţă, după ce a absolvit Colegiul Naţional IC Brătianu din Haţeg, a devenit student la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - Facultatea de Ştiinşe Economice, specializarea montanologie şi agroturism. În iulie 2028, Culiţă a dat lucrarea de licenţă, în management, obţinând nota 7.97.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Întâlnire de gradul 0! Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a întâlnit cu o concurentă focoasă de la Puterea Dragostei

Carmen de la Sălciua, răspuns emoționant despre divorțul părinților ei: „Indiferent ce se întâmplă...”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp pentru fostul iubit? Artista a recunoscut ce se întâmplă între ea și Cosmin Isăilă

Cum arăta Culiţă Sterp la 18 ani, la petrecerea sa de majorat! Fratele său Iancu a sărit în braţele lui Culiţă  şi s-a agăţat de gâtul lui! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies