Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua! Ea nu a absolvit decât liceul, în timp ce el e licenţiat în management!

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua, fosta sa parteneră de viaţă.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua, cea cu care a fost însurat, dar de care s-a despărţit în urmă cu un an şi jumătate. În ultima perioadă s-a speculat că cei doi s-ar fi împăcat, dar fanii au aflat că Culiţă şi Carmen nu mai au un viitor împreună. 

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a postat Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Culita Sterp, filmat dezbracat! Imagini de infarct pentru toate femeile VIDEO

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Cântăreaţa de muzică de petrecere a absolvit, în 2007, Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia la specializarea „Muzică”.

La Bac, ea a luat 6.25 la „Limba română”, 10 la „Limba engleză”, 5,65 la „Istoria românilor”, 10 la „Instrument, canto” şi 9.8 la „Educaţie fizică-handbal”, media generală fiind 8.36. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la totul!"  a dezvăluit, la un moment dat, cântăreaţa.( vezi cine este noua iubită a lui Culiţă Sterp)

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua. A luat 7.97 la lucrarea de licenţă 

"Cam aşa a fost şi la mine. Doar că eu am visat atât de tare să ajung cântăreaţă, încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o bază, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzică, cel din Alba Iulia, unde mă străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.”,

a mai spus Carmen. 

Ea nu şi-a continuat, însă, studiile, nefiind interesată de o instituţie de învăţământ superior, pentru că a preferat să se dedice carierei muzicale. În schimb, Culiţă, după ce a absolvit Colegiul Naţional IC Brătianu din Haţeg, a devenit student la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu- Facultatea de Ştiinşe Economice, specializarea montanologie şi agroturism. În iulie 2028, Culiţă a dat lucrarea de licenţă, în management, obţinând nota 7.97.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Întâlnire de gradul 0! Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a întâlnit cu o concurentă focoasă de la Puterea Dragostei

Carmen de la Sălciua, răspuns emoționant despre divorțul părinților ei: „Indiferent ce se întâmplă...”

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp pentru fostul iubit? Artista a recunoscut ce se întâmplă între ea și Cosmin Isăilă

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

China pregătește al Treilea Război Mondial cu arme biologice. Document SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies