Culiță Sterp

Culiță Sterp nu a ucis un om cu mașina, în 2016

Vedete

Culiță Sterp nu a ucis un om cu mașina, în 2016. Care este, de fapt, adevărul din spatele informațiilor apărute public

Culiță Sterp nu a provocat accidentul mortal din Caransebeș, din 2016.

De câteva zile, în mediul public au apărut informații conform cărora Culiță Sterp ar fi vinovat pentru moartea unei persoane, deces provocat în urma unui accident rutier, pe o șosea din Caransebeş.

Informațiile apărute spuneau faptul că manelistul, în 2016, ar fi lovit o altă mașină, eveniment soldat cu un deces.

Citește și: VIDEO Culiță Sterp, atitudine halucinantă, după ce a ieșit din sala de judecată. Ce replică tăioasă i-a dat unui jurnalist: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Culiță Sterp, nevinovat pentru accidentul din 2016

În urma acestei tragedii, Culiță Sterp, pe numele real Nicolae Sterp, ar fi fost condamnat la închisoare, având acum cazier. 

Însă, acum adevărul a ieșit la iveală și se pare că totul este doar o știre falsă, care a luat amploare! Nu Culiță Sterp a ucis un om, la mijloc fiind vorba despre o coincidență de nume, ceea ce l-a și adus în mijlocul unei asemenea situații. 

Conform clujust.ro, un bărbat cu același nume, Nicolae Sterp, ar fi provocat accidentul din 2016 și tot el, la decizia definitivă a Curții de Apel Timișoara, a primit o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce a adormit la volan și a izbit din plin o altă mașină aflată pe șosea.

De asemenea, aceeași sursă menționată anterior mai spune și faptul că a intrat în legătură cu avocatul care l-a reprezentat în instanță pe Nicolae Sterp, adevăratul vinovat de accidentul din Caransebeș. 

Și, conform apărătorului Ion Vulpoiu din București, cântărețul nu are nicio legătură cu tragedia ce a avut loc în anii trecuți. Doar numele îi leagă pe cei doi bărbați, în rest, fiind multe diferențe între ei. 

Citește și: Câți frați are, de fapt, mama Geta? Puțini știau acest detaliu despre ea: "Mi-e foarte drag când ne întâlnim"

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Respectivul bărbat are propriul magazin de carne și lactate, în Reșița, s-a născut la Sibiu, nu la Hunedoara, precum naelistul, și are 35, nu 30 de ani vârsta actuală a  artistului

În consecință, pentru că multe publicații și televiziuni au făcut publice informații conform cărora manelistul ar fi fost vinovat de decesul acelei persoane, în 2016, aceeași sursă spune și că avocații de la cabinetul lui Călin Budișan din Cluj, care-l reprezintă pe fiul cel mare al familiei Sterp, au pregătit deja

notificări și acțiuni în justiție pentru rostogolirea în spațiul public al unor informații false și atât de grave. Astfel, cântărețul vrea să-și facă dreptate și să-și apere imaginea.