Culiță Sterp nu s-a uitat la bani în ziua nunții surorii lui! Fratele Getei Sterp a împărțit bani fără număr lăutarilor de la fericitul eveniment

Astăzi, 2 octombrie, Geta Sterp s-a căsătorit, iar fratele său mai mare, Culiță, nu s-a uitat deloc la bani în ziua fericitul eveniment.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Astăzi, 2 octombrie, Geta Step a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii sale. Sora fraților Sterp a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată și a spus marele ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Alături de tinerii însurăței se află familia, dar și persoanele apropiate, cu toții fiind copleșiți de emoție.

Ei bine, Culiță Sterp nu putea trece cu vederea peste o zi atât de importantă pentru sora lui mai mică, dar și pentru întreaga familie, motiv pentru care a făcut un gest impresionant.

Citeste si: „Să leșin, nu alta” Ileana Sterp a rămas fără rochie în pragul nunții, după ce croitorul i-a dat țeapă: „Presimțeam”

Cunoscutul artist nu s-a uitat deloc la bani, Culiță oferindu-le bani tuturor lăutarilor de la fericitul eveniment, fără excepție.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Mama Geta, emoționată până la lacrimi în ziua nunții fiicei sale

Nașii de cununie ai cuplului proaspăt căsătorit sunt nimeni alții decât sora miresei, Ileana Sterp, și soțul acesteia. Așadar, conform tradiției, nașii au mers la ginere acasă pentru a-l lua, au plecat spre locuința miresei, acolo unde au fost întâmpinați de Geta, Culiță, Iancu, dar și de soacra mică, mama Geta.

Bineînțeles, momentul întâlnirii mirilor a fost unul pe cât se poate de emoționant, atât pentru mireasă, cât și pentru mama sa.

Mama Geta nu a scăpat-o nicio clipă din ochi pe fiica sa și a stat permanent alături de aceasta. De asemenea, Getuța a fost la fel de emoționată, încă de când și-a văzut partenerul îmbrăcat în ginere, acela fiind momentul în care a izbucnit în lacrimi de fericire.

Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fiica cea mică mireasă! Geta Sterp a izbucnit în lacrimi

De precizat este că, mama Geta i-a lăsat pe toți mască cu apariția sa. Îmbrăcată cu o rochie lungă verde smarald, cu o broderie de catifea neagră pe deasupra, soacra mică a făcut senzație în ziua fericitului eveniment.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea, totul despre micile plăceri vinovate alături de Adrian Sână! Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în vacanțele romantice în doi | EXCLUSIV

Emily Burghelea, detalii inedite după ce a aflat că va fi mamă de băiat! Vedeta și-a sărbătorit soțul într-un decor de vis | EXCLUSIV

Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: "Mai am multe de spus". Cei din sală au amuțit preț de...

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SOFIA VICOVEANCA a dat vestea cruntă în direct la TV: Sunt la capăt de drum și...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Pericolul din cuptorul cu microunde. Alimentele și obiectele INTERZISE de care nu știai

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies