Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua! Mesaj dur pentru fosta soție: „Când vorbește...”

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică, dar relația lor s-a sfârșit pe neașteptate. Fanii credeau că sunt fericiți împreună, dar cu timpul s-a aflat că în relația lor au existat multe probleme care au dus la o ruptură. Nu numai că și-au spus adio, dar au și iscat un adevărat scandal mediatic după ce fiecare dintre ei a făcut acuzații la adresa celuilalt.

Carmen de la Sălciua l-a acuzat pe Culiță Sterp de infidelitate, spunând că acesta a fost motivul pentru care a plecat de acasă și a hotărât să divorțeze. El, pe de altă parte, spune că nu și-a înșelat soția și că ea s-ar fi cuplat cu cel mai bun prieten al luiîn timp ce ei încă formau un cuplu. Artista a recunoscut relația cu Cosmin, dar spune că povestea lor de dragoste a început abia după ce renunțase la căsnicia ei și se mutase din casa în care locuia cu partenerul ei de viață și de scenă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și iubitul ei nu se mai ascund! Prima imagine oficială publicată de cuplu: „Ne potrivim”

Citeste si: Avem primele imagini! Deși nu a divorțat de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua e de mână cu iubitul ei | EXCLUSIV

Citeste si: Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp! ”Pentru toată defăimarea mea ca om, ca artist, ca femeie, se va ocupa legea”! De ce riscă solistul pușcăria?

Culiță răspunde acuzațiilor lui Carmen

Nu numai că a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și a vorbit despre relația lui cu soția lui, dar mai ales despre sfârșitul mariajului lor, ci a ales să publice și pe pagina lui de Instagram un mesaj care răspunde tuturor acuzațiilor pe care i le aduce Carmen.

„Când cineva vorbețte despre tine lucruri pe care nu le-ai făcut, tăcerea estea marea sursă a puterii”, a scris Culiță Sterp. Fanii și-au dat imediat seama că acele cuvinte îi erau adresate fostei soții, deși el nu a specificat acest lucru, și și-au arătat susținerea pentru el. „Culita, nu trebuie să apleci urechea la toate vorbele, nu te mai necăji de nimic, esti tanar si frumos, ai tot viitorul in fata! Să ai o zi faina!”, a scris un fan. „Tu ești un om cu suflet mare și foarte multe lucruri am admirat la tine. Tu nu ești omul care să arunci cu pietre în cei care îți face rău, Dumnezeu să fie cu tine și cu familia ta. Ești un om super cu o inimă de aur să ai succes tot timpul în cariera ta. Îti doresc multă sănătate si fericire alaturi de cei dragi ție.”, a scris alt admirator.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate