Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecheru. A vrut să audă toată lumea: "Vă rog mult, nu se poate"

Artistul a făcut un apel către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, după ce a primit o avalanșă de apeluri!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din România. Melodiile lui ajung imediat la inimile fanilor, care vor ca acesta să le cânte în cele mai importante momente din viață.

El este unul dintre cei mai căutați interpreți de muzică la evenimentele private, iar telefonul sună încontinuu pentru programări. 

Pa pagina de Instagram a lui Culiță Sterp este postat și numărul de telefon unde poate fi contactat impresarul său în legăturăă cu cântările, însă, în ultima perioadă, artistul s-a confruntat cu o situțaie neobișnuită. Telefonul a sunat încontinuu, dar nu pentru cântări, ci din cu totul și cu totul alte motive, așa că a fost nevoit să se adreseze urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

 

Culiță Sterp

Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, mesaj pentru urmăritori: „ Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente”

Raul Zetea, impresarul lui Culiță Sterp, a fost luat cu asalt de telefoanele fanilor artistului. Ei bine, aceștia nu sunau pentru a stabili concerte cu el, ci din tot felul de motive care nu aveau legătură cu muzica.

Vedeta s-a simțit nevoită să le adreseze fanilor săi un mesaj public.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Culiță Sterp și-a îndemnat fanii să-i trimită mesaje în privat despre subiectele care-i macină, iar la numărul de telefon publicat pe rețelele de socializare să sune doar dacă vor să stabilească o cântare. Mai

mult, artistul a dezvăluit că doar într-o singură zi telefonul a sunat de circa 300 de ori, iar mulți au vrut să afle informații despre Ion Șmecheru, bărbatul căruia familia Sterp i-a construit o casă!

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu

subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. 

Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory. 

Culiță Sterp

Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a spus cine va primi casa construită de familia lui pentru Ion Șmecheru 

Ion Șmecheru, ciobanul devenit celebru pe YouTube, a apucat să-și vadă visul cu ochii înainte de a muri. Familia Sterp, impresionată de situația tânărului, i-au construit o casă, cu tot ce avea nevoie, pentru a duce o viață mai bună. Din păcate, dependența de alcool a învins, iar tânărul a murit pe 1 decembrie, la scurt timp după ce se mutase în noua locuință.

Citeste si: Ileana și Culiță Sterp, dărâmați de pierderea lui "Ion Șmecherul": "Să ne rugăm pentru sufletul lui"

Casa, care are dormitor, bucătărie și baie, a fost construită pentru Ion Șmecheru, însă acum după moartea sa, ea va rămâne rudelor.

Citeste si: Ion Șmecherul, bântuit de moarte și în trecut! Cum a evitat tragedia prietenul fraților Sterp, în urmă cu un an?

„Casa o să le rămână fraților lui și nepoților”, a scris Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies