Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au filmat primul videoclip împreună, după ce s-au împăcat!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat și au filmat un nou videoclip împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

culita sterp si carmen de la salciua


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat cu scandal, fiecare dintre cei doi artiști acuzându-l pe celălalt de infidelitate. Când nimeni nu mai spera, interpreții au pus punct războiului dintre ei și s-au împăcat.

culita sterp si carmen de la salciua in biserica

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au filmat un videoclip împerună

Acum că formează din nou un cuplu, Carmen de la Săciua și Culiță Sterp le-au pregătit o surpriză uriașă fanilor. Mai exact, din indiciile publicate de cei doi foști soți pe paginile lor de pe rețelele de socializare, pare că următoarea melodie o vor cânta împreună și că au și filmat un videoclip amândoi.

Culiță Sterp a publicat un video în timp ce se afla în inconfundabila mașină roz a lui Carmen de la Sălciua. „Urmează cel mai nou clip intitulat „Hai să nu ne rătăcim”! Țineți aproape”.

culita sterp videoclip

„S-a rătăcit cineva aici în pădure și eu trebuie să mă duc să o salvez. O să aflați în curând despre ce e vorba, pentru că filmăm cel mai nou clip astăzi. Melodia se numește „Hai să nu ne rătăcim””, a anuțat apoi Culiță Sterp, în timp ce se afla în pădurea din Poiana Brașov.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei a recunoscut că este gravidă! Primele declarații despre sarcină

culita sterp

Carmen de la Sălciu a confirmat pe pagina ei că ea este fata pe care Culiță Sterp o va salva în videoclip. „Cât de tare pot să îmi doresc să stric o surpriză? Uite, chiar am să o fac. Tocmai am terminat de fimat videoclipul în care am fost violată, bătută, jefuită cu bestialitate de un agresor căruia nu i-a făcut nimeni nimic, iar eu sunt la marginea pădurii”, a povestit Carmen de la Sălciua despre videoclipul în care va apărea alături de fostul ei soț, Culiță Sterp.

carmen de la salciua

Mai mult, frumoasa brunetă a publicat și primele imagini de la filmările pentru videoclipul în care va apărea alături de Culiță Sterp. 

carmen de la salciua videoclip

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate