Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, ceartă halucinantă! Artistul a făcut o criză de gelozie după ce soţia lui s-a pozat AŞA! "Sunt gelos" FOTO!

Carmen de la Sălciua a pozat sexy! Uite cum arată în costume de baie provocatoare!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trecut printr-un divorţ dureros şi şi-au spus cuvinte grele. Amândoi au suferit după despărţire şi au încercat să-şi găsească liniştea în braţele altor persoane.


In articol:

culita sterp si carmen de la salciua

Îndrăgita solistă a avut o relaţie cu Cosmin Isăilă, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoaşteţi de la emisiunea Puterea Dragostei.

De curând însă, când au început să privească în urmă fără resentimente, Carmen şi Culiţă şi-au dat seama că se iubesc în continuare şi au hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi mai dea o şansă.

Iar mesajul pe care artistul i l-a trimis fostei soţii, de ziua ei, este cu adevărat emoţionant.

"La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! La mulți ani , încă o dată!", a scris Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Carmen de la Sălciua a pozat sexy! "Sunt un bărbat gelos"

Ei bine, după mai multe discuţii, Culiţă ar fi făcut o criză de gelozie după ce a văzut anumite poze...delicate cu soţia lui. Acesta a tunat şi a fulgerat.

Vezi doar pe KFETELE.RO imaginile BOMBĂ cu Carmen de la Sălciua, dar şi declaraţia dură a lui Culiţă

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate