Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua NU au divorţat! Sărbătorile îi prind împreună: "În ultimul timp..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Culiţă Sterp a vorbit despre căsnicia lui cu artista Carmen de la Săciua, dar şi despre motivul pentru care nu au divorţat încă. Mai mult decât atât, Culiţă a povestit un moment în care Carmen i-a făcut o dedicaţie noului iubit, la un eveniment. Artista are o nouă relaţie de mai bine de 5 luni. 
 
„Era bine, dar nu s-a putut nici acum (să divorţeze, n.r.)
Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul. Trebuia să fie demult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecaţi, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. 
Ea şi-a luat un avocat. Nu avem nimic de împărţit. A fost problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în judeţul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorţul, că nu avem acelaşi domiciliu. Nişte încurcături care pe mine m-au depăşit. 
 
O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriţi. Probabil ne încurcă şi planurile, mai ales ei. 
 
Eu am fost băiat, adică nu am venit să arăt la televizor. Dacă veneam să arăt, lumea îşi schimba total părerea despre subiectul ăsta. Eu am fost băgat la fund cu chestia asta cu înşelatul, doar că ce am făcut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotărât acum prin iunie să ne
despărţim. 
 
 
Am călcat şi eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt uşă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii. Ei sunt împreună de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea ştie de ei, pe aici s-a mai şi afişat.
Eu le-am dat dedicaţii, pentru Carmen de la Sălciua şi Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om paşnic şi îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci...nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat. 
 
Avem nişte contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm.
A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine şi ea” a povestit Culiţă Sterp, într-o emisiune TV. 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un tată şi-a înjunghiat copilul, după ce băiatul ar fi încercat să-l oprească din băut

ALERTĂ! Un violator periculos a evadat de la Botoşani

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies