Culiță Sterp și Roxana de la Puterea dragostei, duminică, la Roata Norocului

Culiță Sterp și Roxana de la Puterea dragostei, duminică, de la 8, la Roata Norocului

Distribuie pe:

Duminica, 6 octombrie, de la ora 20:00 “Roata Norocului” revine in casele telespectatorilor cu noi editii! Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, isi intimpina publicul cu premii uriase pentru concurenti si distractie garantata.

Culiță Sterp și Roxana de la Puterea dragostei, duminică, la Roata Norocului

Dupa ce si-au incercat “puterea dragostei”, in show-ul matrimonial omonim, a venit timpul pentru Culita Sterp si Roxana sa isi incerce norocul la “Roata Norocului”. Cei doi concurenti vor juca in beneficiul unei familii defavorizate: doi parinti care isi cresc cei patru copii in conditii foarte dificile.

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Avem DOVADA! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp | Video

Citeste si: Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, la un pas de tragedie după ce s-a despărţit de cântăreaţă! Vezi cum era să fie luat de ape Cosmin Isăilă! VIDEO

Cu fiecare runda, fiecare puzzle, vocala si consoana rostite, tensiunea atinge cote alarmante pentru concurentii acestei editii “Roata Norocului”. Fiecare dintre acestia sunt foarte motivati sa isi adjudece cat mai multe produse din vitrina, dar si premiul in bani sau autoturismul.

Pedepse amuzante pentru concurentii acestei editii, premii uriase, suspans, emotie, distractie garantata, toate acestea vor fi ingredientele principale ale editiei de duminica seara “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate