Culiță Sterp, speriat de coronavirus! Și-a anulat toate concertele din Italia

Culiță Sterp a fost nevoit să-și anuleze cântările din Italia din cauza pericolului de infectare cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Culiță Sterp, speriat de coronavirus. A anulat concertele din Italia

In articol:

Speriat de răspândirea virusului ucigaș în Italia, Culiță Sterp a fost nevoit să-și anuleze concertele programate pentru weekendul următor.

Cântărețul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță pe rețeaua de socializare.

Fanii au avut o reacție pozitivă în comentarii, spunându-i lui Culiță că viața trebuie să fie mereu pe primul loc.

 

Italia a devenit „China” Europei

Coronavirusul din Italia s-a răpândit peste noapte. În doar două zile, s-a ajuns la un număr de șapte morți și peste 150 de infectați.

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Citeste si: Denis Petcu îi face praf pe Roxana și Turcu, după ce au pus-o la zid pe Bianca: „Vezi-ți de peruca ta din cap și las-o pe Bianca”

Citeste si: Mihaela Borcea se pregătește să fie din nou mireasă. A fost cerută de iubit: „Nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată”

Toate persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile, informează autorităţile române.

Culiță Sterp, speriat de coronavirus. A anulat concertele din Italia

Vor fi suplimentate măsurile de control și prevenire a infecției cu noul coronavirus la punctele de frontiera terestre, maritime/ fluviale și aeriene, iar ministerul Sănătății va asigura personalul medical necesar în punctele de trecere a frontierei, cu specialisti din cadrul direcțiilor de sănătate publică, inclusiv prin detașare din alte județe si unități sanitare.

Autorităţile informează că toate persoanele, care se încadrează în definiția de caz suspect, vor fi raportate imediat de către toate unitățile sanitare unde acestea se prezintă (unitățile primiri urgențe, spitale, medici de familie) la direcțiile de sănătate publică și la Serviciul de monitorizare din cadrul DSU, potrivit Observator.tv. (Citeste si: Coronavirus România. Președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate