Culmea tupeului! Conrad Murray, medicul condamnat pentru moartea lui Michael Jackson,vrea să prezinte un reality show

Conrad Murray, medicul condamnat pentru uciderea prin imprudenţă a lui Michael Jackson, care a fost eliberat luni dintr-o închisoare din Los Angeles, după doi ani de detenţie, plănuieşte să fie gazda unui reality show pe postul TNT şi să îşi publice autobiografia, informează huffingtonpost.fr.

Distribuie pe:

fara descriereNu se cunosc încă detalii despre viitorul reality show, dar Conrad Murray, care a depus, vineri, o cerere pentru recuperarea licenţei sale medicale, are de asemenea în plan editarea autobiografiei, pe care a scris-o în timp ce se afla în închisoare, şi a început deja să caute o editură interesată de publicarea acesteia, potrivit site-ului tmz.com.

În autobiografie, Conrad Murray spune că nu se face vinovat de moartea kalooga_36441" regelui muzicii pop", justificându-şi comportamentul şi alegerea tratamentului prin presiunile la care a fost supus.

Conrad Murray, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat în noaptea de duminică spre luni, la ora locală 12.01, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru "bună purtare", iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate