Cultivau droguri in gradina de legume si acum vor ajunge la puscarie! Vezi unde s-a intamplat

Magistratii Tribunalului Gorj au dat sentinta in cazul studentilor care cultivau cannabis in gradina de legume. Cei trei cultivatori de droguri vor ajunge in inchisoare.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn luna august, in urma unor perchezitii domiciliare, politistii de la DIICOT au confiscat peste 20 de kilograme de droguri de risc, scrie gorj-domino.ro
Potrivit anchetatorilor din cadrul DIICOT Gorj, Auras Culita Ciuca, Adrian Alexandru Dragulescu si Grigore Ciprian Eftenoiu au plantat si recoltat cannabis, fiind ridicata in urma unor perchezitii cantitatea de 21 de kilograme. Anchetatorii au descins la sase domicilii, unde au gasit plantate in gradini culturi de cannabis, printre legume si alte zarzavaturi.
Cu ocazia actiunii au fost identificati trei suspecti: Auras Culita Ciuca, de 39 ani, domiciliat in comuna Slatioara, judetul Valcea (cu ocazia perchezitiei domiciliare a fost identificata o cultura de cannabis, formata din 21 plante, care au fost recoltate, iar masa vegetala a fost de 7,5 Kg); Grigore Ciprian Eftenoiu, de 24 ani, domiciliat in municipiul Targu-Jiu (cu ocazia perchezitiei domiciliare a fost identificata o cultura de cannabis, formata din 10 plante care au fost recoltate, iar masa vegetala a fost de 2,6 Kg, precum si fragmente vegetale uscate de cannabis); Adrian Alexandru Dragulescu, de 23 ani, domiciliat in municipiul Targu-Jiu. Ulterior, anchetatorii au mai identificat si tanara implicata in aceasta poveste.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate