Cum a aflat Anamaria Rosa Preda ca Aurelian Preda nu e tatal ei abia dupa ce artistul a murit! Dezvaluiri

Anamaria Rosa Preda a aflat abia in 2016 ca Aurelian Preda nu e tatal ei biologic.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Anamaria Rosa Preda a aflat ca Aurelian Preda nu e tatal ei biologic abia dupa ce artistul de muzica populara a murit.

Anamaria Preda, fata pe care Aurelian Preda a crescut-o si a iubit-o ca pe fiica sa, nu a stiut ca barbatul careia ea ii spunea tata nu este de fapt parintele ei biologic.

Citeste si: Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Vestea a primit-o abia in 2016, cand ea avea deja 16 ani.

fara descriere

Intr-o emisiune de televiziune, Anamaria Preda, acum in varsta de 19 ani, a povestit cum a primit vestea abia dupa moartea lui Aurelian Preda.

Cum a aflat Anamaria Rosa Preda ca Aurelian Preda nu e tatal ei abia dupa ce artistul a murit! Dezvaluiri

"După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri", a declarat Anamaria Rosa Preda.

Fiica lui Aurelian Preda a povestit recent cum cel mai bun prieten al tatalui ei, Nicusor Iordan, ar fi abuzat-o sexual, la scurt timp dupa moartea artistului de muzica populara.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate