Cum a aflat Gabriela Cristea sexul copiilor ei? Vedeta a folosit o metodă surprinzătoare: "A ieșit că va fi fată"

Soțul prezentatoarei TV a dezvăluit ce metodă tradițională a folosit vedeta, ca să afle dacă va fi mamă de fetiță sau de băiat.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV și soțul ei au reușit să-și clădească familia mult visată și au împreună două fetițe, care le seamănă leit.

Chiar dacă pe parcursul sarcinilor vedeta a fost extrem de atentă și a urmat îndeaproape indicațiile medicului, se pare că la acea vreme Gabriela nu a mai avut răbdare până să afle sexul copiilor, așa că s-a folosit de o metodă tradițională, destul de cunoscută.

Citeste si: Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, în timp ce Gabriela Cristea este la muncă: „Nu mă lasă niciodată...”

La ce truc a apelat Gabriela Cristea, pentru a afla sexul bebelușului?

Gabriela Cristea a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Nerăbdătoare să afle sexul copilului, vedeta a apelat la un truc surprinzător, destul de cunoscut. Conform tradiției, daca gravida duce mâna la nas după ce i s-a turnat sare pe cap va avea un băiețel, iar dacă o duce la gură, va fi mamă de fetiță.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de fetițele lor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

Soțul prezentatoarei TV a dezvăluit la acea vreme că metoda folosită a dat roade în cazul lor, căci au aflat la puțin timp după că vor deveni părinții Victoriei: "La Victoria, i s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, şi a ieşit că va fi fată.

Şi aşa a fost. Acum nu am avut timp să mergem nicăieri.", povestea Tavi Clonda pe când aștepta nașterea celui de-al doilea copil, potrivit Viva.ro.

Gabrielei Cristea i-a fost turnată sare în cap, ca să afle sexul bebelușului

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu își mai doresc un al treilea copil

Chiar dacă probabil și-ar fi dorit să aibă și un băiețel, Gabriela Cristea a declarat că nu se gândește să aducă pe lume al treilea copil. Vedeta a mărturisit că deocamdată ea și soțul ei și-au propus să se concentreze pe creșterea celor

două fetițe și pe carieră, pentru că deja se împart foarte greu între viața de familie și cea profesională: "Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul că eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Citeste si: Gabriela Cristea, anunțul la care toată lumea a amuțit: „Am primit o veste proastă”. Mesajul vine la scurt timp după ce a trecut prin experiența COVID-19

Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, vă așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm!", a transmis Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies