Cum a ajuns Alexandru Arșinel parte într-un proces având obiectul ”confirmare renunţare urmărire penală”

Celebrul actor Alexandru Arșinel (80 de ani) apare într-un proces la Judecătoria Mangalia, în care mai este implicat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Autor: Petru Luca

Celebrul actor Alexandru Arșinel (80 de ani) apare într-un proces la Judecătoria Mangalia, în care mai este implicat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Având ca obiect ”confirmare renunțare urmărire penală”, procesul a fost amânat la înfățișarea de pe 23 martie anul curent, pe motiv de pandemie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia figurând ca ”petent”, iar Alexandru Arșinel ca ”parte vătămată”.

Citeste si: Veste cruntă pentru Corina Dănilă! Vedeta este în doliu: „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane...”

Citeste si: Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De-a lungul timpului, este cunoscut faptul că vila maestrului din localitatea 2 Mai a fost spartă în repetate rânduri, existând posibilitatea ca procesul respectiv să fie legat de acest aspect neplăcut. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai bogați și mai fericiți pensionari din România. El s-a retras de la conducerea Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, unde a ocupat postul de director timp de 19 ani, sarcinile lui fiind preluate de colegul de breaslă Vasile Muraru.

Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca și a absolvit IATC în 1962, după care s-a angajat la Teatrul Maghiar din Târgu Mureș.

Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost un show produs de Valeriu Lazarov începând cu 1960.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies