Cum a ajuns celebrul "Pistruiatul" sa fie dat afara de la o firma: "Ne-am certat, m-a injurat, eu nu am mai suportat si i-am raspuns la fel!" Pe actorul Costel Baloiu l-a salvat apoi un celebru moderator tv

Costel Baloiu a fost concediat de la firma unde lucra ca sofer de tir, iar acum lucreaza la Ministerul Educatiei, tot ca sofer.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCostel Baloiu a devenit celebru la inceputul anilor '70, atunci cand a jucat rolul „Pistruiatului” in filmul cu acelasi nume, regizat de Sergiu Nicolaescu. In adolescenta, Baloiu a mai prins cateva roluri pasagere, dar apoi a renuntat la cariera de actor si s-a facut sofer profesionist. „Toată viaţa am muncit doar ca şofer. După ce am terminat armata, în 1980, am lucrat ca taximetrist până în 1992. După ce s-a stricat treaba am muncit cu tatăl meu vitreg la magazinul lui. La un moment dat l-am cunoscut pe tatăl patronului unei firme de transport din Ploieşti. Aici am lucrat ca şofer de tir până în anul 2005, am colindat Europa în lung şi-n lat”, a dezvaluit Baloiu pentru Auto Test Magazin.fara descriere El a povestit din ce motiv a plecat de la firma respectiva. „A venit acolo un director cu care nu mă înţelegeam, mă înţepa tot timpul: „Ce, băăă, ai impresia că aici eşti pe platoul de filmare? Te bag în…!”. Eu am fost tot timpul un tip rebel, pot să spun că eu am „inventat” moda cu blugii tăiaţi. Când mă urcam în vagonul tirului blugii mă strângeau, se lăsau la spate şi uneori rămâneam cu fundul gol. Atunci am hotărât să tai blugii la genunchi. Aveam şi o coadă pe care o vopseam… Directorul de care îţi spuneam era un fost colonel de armată, pentru el chestiile astea erau greu de suportat. Poţi să-ţi închipui că ne controla şi la unghii?”, a marturisit Baloiu.

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate