Cum a ajuns Claudiu Bleonț să împrumute un prieten cu 600.000 de lei! Vezi si cât a câștigat anul trecut ca actor

Actorul Claudiu Bleonț și-a luat familia și s-a mutat în Beliș, unde de altfel vrea să fie și primar.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Actorul Claudiu Bleonț și-a luat familia și s-a mutat în Beliș, unde de altfel vrea să fie și primar.

Claudiu Bleont s-a mutat la Belis
Claudiu Bleonț s-a mutat la Belis si vrea sa fie primar[Sursa foto: Facebook]


In articol:

Claudiu Bleonț a anunțat încă din iunie că s-a hotărât să candideze și că vrea să fie primar în Beliș, o localitate pitorească din județul Cluj. În calitatea sa de candidat la alegerile locale, Claudiu Bleonț și-a depus și declarația de avere, iar din aceasta rezultă că actorul nu are nicio proprietate în Beliș. Însă, așa cum a mărturisit și în urmă cu câteva luni, se duce ăn localitatea din Cluj de trei ani, iar înainte de pandemia de coronavirus s-a mutat acolo și și-a făct și buletin de Beliș, pentru că altfel nu avea cum să candideze.

În Beliș, Claudiu Bleonț locuiește într-o vilă aflată în circuitul turistic, al cărui administrator îi este prieten. De altfel, conform declarației de avere, Claudiu Bleonț l-a împrumutat pe acesta cu suma de 600.000 de lei, adică aproximativ 130.000 de euro. Într-o postare din urmă cu câteva luni, actorul povestea că se ocupă de curățenia ăb vila de trei etaje, adună iarba cosită din curte și are grijă de flori și de copăceii plantați în primăvară.

Claudiu Bleont si sotia
Claudiu Bleont si soția, actrita Iulia Lazăr[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Răvășitor! Ce s-a descoperit la două săptămâni de la moartea Dragăi Olteanu Matei - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Un candidat la Primăria Capitalei se îmbogățește cu 4.000 lei pe zi! WOWbiz.ro vă arată câți bani au făcut în ultimul an cei care vor să conducă Bucureștiul

Citeste si: Ce scrie, de fapt, în ultima declarație de avere a lui Traian Băsescu. Conduce un Duster, dar are ceasuri de peste 50.000 de euro

Citeste si: Ce salariu are, de fapt, un primar de sector din București 

Claudiu Bleonț a avut anul trecut câștiguri ca actor de 4.700 euro pe lună

Anul trecut, Claudiu Bleonț a câștigat sume frumușele din activitățile sale artistice. Astfel, conform declarației de avere, a avut 125.000 de lei din salariul de actor și alte 150.000 de lei din alte activități artistice pe drepturi de autor. Astfel, Claudiu Bleonț a avut un venit total de 275.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă circa 4.700 de euro pe lună.

În schimb, soția sa, Iulia Lazăr Bleonț, care este tot actriță a încasat doar 72.000 de lei. (VEZI si ipostaza socanta in care a fost surprinsa sotia lui Claudiu Bleont)

Claudiu Bleonț a fost căsătorit de trei ori, dar abia la 55 de ani a devenit tatăl unei fetițe, cu actrița Iulia Lazăr Bleonț. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Lovitura supremă pentru țara noastră! A spus-o chiar un fost premier: România devenise prea puternică

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Traian Băsescu și-a făcut testul anti-COVID și antidrog, la îndemnul Gabrielei Firea. Ulterior au urmat replici acide: „ Ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea”

Jador, afaceri de zeci de mii de euro cu un candidat la primăria Ștefănești! Cum l-a dat cântărețul de gol pe politician!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies