Cum a ajuns Dana Rogoz in patru labe, pe mijlocul strazii! Ce a patit

Dana Rogoz si-a aniversat catelusa pe care a gasit-o pe strada, in urma cu un an.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Acum un an, mai exact pe data de 27 decembrie la ora 1 noaptea, am găsit o căţeluţă superbă albă, pierdută, traversând zăpăcită strada Eminescu. Conduceam maşina liniştită, când o văd şi îi strig lui Radu: “E pierduta!” – “Şi ce vrei să facem?” – “Să îi găsim stăpanul!”. Radu m-a aprobat din priviri şi am întors pe loc maşina. (Cum a reactionat fiul Danei Rogoz cand a gasit cadoul de la Mos Craciun! Actrita a filmat totul)

fara descriereCând am ajuns lângă ea, Radu a coborat din masina si a incercat să o prinda, fără succes. Am coborât si eu (eram pe partea cealalta a strazii, destul de departe de catelusa), m-am asezat efectiv pe jos în patru labe, pe mijlocul străzii. Ea m-a văzut, a traversat liniştita şi s-a asezat în culcat fix in fata mea. A ramas cuminte când am ridicat-o şi am urcat-o în masina noastra. Stiti ce a urmat.

fara descriereZile -saptamani de căutari, cu afişe lipite în tot cartierul si in multe alte parcuri mai îndepărtate, pâna cand ne-am dat seama că pufoşenia alba nu mai pleaca de la noi. A primit numele Perdita şi de 1 an de zile e un membru al familiei noastre. Ma bucur extrem de mult ca a ajuns la noi si cred ca e foarte fericita să ne aibă stăpani. Cum nu avem idee cand e ziua ei de nastere (nici macar câţi ani are), am ales să o sărbătorim pe 27 Decembrie mereu. La multi ani, Perdita!”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate