Cum a ajuns Naomi sa se numeasca Stela Enache pe Facebook? Uite ce zice transsexualul! "Va rog sa ma iertati"

Stela Enache a aflat de la Wowbiz.ro ca Naomi ii foloseste numele pe Facebook. Cantareata a luat imediat legatura cu un avocat si a aflat ce are de facut.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIntre timp a reusit sa discute cu Naomi, iar el/ea i-a explicat ce s-a intamplat de fapt si cum a ajuns sa aiba numele Stelei Enache pe pagina de socializare.

"Îmi cer mii de scuze, am auzit tot ce a spus doamna Stela Enache. Eu l-am lăsat pe iubitul meu să se ocupe de Facebook pentru că eu nu mă pricep. El a schimbat. A văzut că vă urmăream şi a schimbat numele. A uitat şi parola, nu mai aveam cum să modific. Trebuia să aşteptaţi o explicaţie, mi s-a părut că aţi fost rea. Mă rog din suflet să mă iertaţi, nu am vrut", a spus Naomi la Antena Stars.

"Am fost anunţată că Naomi este 'Stela Enache' pe Facebook. Ea trimite mail-uri cu numele meu. Nu înţeleg de ce şi-a luat numele astă. El ştie cine este 'Stela Enache'. Eu l-am cunoscut pe vremea când el era Florin şi chiar l-am apreciat la acea vreme. Nu ai voie să fii 'Stela Enache' nici măcar o oră, nu o săptămână. Mi-am pierdut o zi din viaţă pentru această greşeală. Am sunat la avocat", a spus si Stela Enache la acelasi post TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate