Cum a ajuns să arate Alexandru Arșinel după ce s-a pensionat? Actorul are 80 de ani

Alexandru Arșinel arată excelent la 80 de ani. Se pare că pensia îi priește de minune.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Alexandru Arșinel și-a făcut o apariție de senzație la Festivalul Crizantema de Aur, ediția 52, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni la Târgoviște.

Actorul apare în câteva imagini postate de colegi de breaslă mai tineri și afișează o mină extraordinară. Arșinel arată senzațional la 80 de ani iar de când s-a pensionat parcă a întinerit cu 20 de ani.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Arșinel, 19 ani la conducerea Teatrului ”Constantin Tănase”

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai bogați și mai fericiți pensiionari din România. El a anunțat că se retrage de la conducerea Tatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, unde a ocupat postul de director timp de 19 ani. Sarcinile lui au fost preluate de Vasile Muraru.

Citeste si: Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei! Doina Maximilian a lichidat „Asociaţia Puiu Maximilian”!

Citeste si: Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi doar 6 luni! Vezi ce salariu uriaş a încasat Cristian Arşinel!

Citeste si: Alexandru Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu acum câteva zile! "Mi-a spus: 'Arșinică, nu mă simt prea bine'"

Alexandru Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca și a absolvit IATC în 1962, după care s-a angajat la Teatrul Maghiar din Târgu Mureș. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost un show produs de Valeriu Lazarov începând cu 1960.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Regretul care-l va urmări toată viața pe Alexandru Arșinel! Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă la spectacolul său aniversar! A lipsit soţia lui Arşinel, care e imobilizată într-un scaun cu rotile! FOTO

Averea Stelei Popescu a fost scoasă la licitaţie! Vezi ce preţ de pornire au tablourile, hainele şi biroul celebrei actriţe! FOTO

Iţi este dor de maeştrii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru? Uite ce cadou de senzaţile le-au pregătit marii actori fanilor lor!

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies