Cum a ajuns să arate Alexandru Arșinel după ce s-a pensionat? Actorul are 80 de ani

Alexandru Arșinel arată excelent la 80 de ani. Se pare că pensia îi priește de minune.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Alexandru Arșinel și-a făcut o apariție de senzație la Festivalul Crizantema de Aur, ediția 52, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni la Târgoviște.

fara descriere

Actorul apare în câteva imagini postate de colegi de breaslă mai tineri și afișează o mină extraordinară. Arșinel arată senzațional la 80 de ani iar de când s-a pensionat parcă a întinerit cu 20 de ani.

Arșinel, 19 ani la conducerea Teatrului ”Constantin Tănase”

fara descriere

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai bogați și mai fericiți pensiionari din România. El a anunțat că se retrage de la conducerea Tatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, unde a ocupat postul de director timp de 19 ani. Sarcinile lui au fost preluate de Vasile Muraru.

Citeste si: Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei! Doina Maximilian a lichidat „Asociaţia Puiu Maximilian”!

Citeste si: Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi doar 6 luni! Vezi ce salariu uriaş a încasat Cristian Arşinel!

Citeste si: Alexandru Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu acum câteva zile! "Mi-a spus: 'Arșinică, nu mă simt prea bine'"

Alexandru Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939 la Dolhasca și a absolvit IATC în 1962, după care s-a angajat la Teatrul Maghiar din Târgu Mureș. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost un show produs de Valeriu Lazarov începând cu 1960.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate