Cum a ajuns Toni Iuruc să primească bani lunar de la Steven Seagal! Superstarul a adoptat un cățel de la iubitul Simonei Halep DEZVĂLUIRI

Actorul Steven Seagal a adoptat un cățel al străzii din România cu ajutorul iubitului Simonei Halep.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Steven Seagal este stăpânul unui cățel pe care l-a adoptat la distanță în România. Grivei a fost luat în custodie de superstarul filmelor de acțiune la sfârșitul anului 2013, la puțin timp după ce în România s-a votat legea eutanasierii, ca urmare a morții tragice a unul copil de 4 ani, ucis de câini în apropierea parcului Tei.

fara descriere

Segal a ales un cățel de la DogTown, un adăpost construit de asociația Portico cu fonduri de la Primăria Capitalei, în comuna Uzunu, județul Giurgiu. Unul dintre membrii fondatori și beneficiari ai proiectului a fost nimeni altul decât Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep. Întâmplător sau nu, Iuruc era bun prieten cu fiul lui Oprescu, după cum recunoștea însuși Primarul general al Capitalei.

Citeste si: O vedetă pe care o știe toată țara face dezvăluiri-bombă despre relația cu Dacian Varga! "Maria Constantin se uita foarte urât la mine"

Citeste si: Steven Seagal e acuzat de viol de o actrita: ”Eram virgina”

Citeste si: VIDEO Mai ceva ca Steven Seagal! Miron Cozma si-a facut antrenamentul de aikido la piscina! Uite ce fizic are "luceafarul huilei"!

Seagal plătește 60 de lei lunar în contul adăpostului

fara descriere

Seagal nu a adoptat câinele în adevăratul sens al cuvântului. El s-a obligat să plătească toate cheltuielile legate de întreținerea patrupedului pe toată durata vieții acestuia. Suma pe care Steven a promis că o va vira în contul adăpostului deținut de Iuruc și asociații lui era la vremea respectivă de 60 lei lunar. 

fara descriere

Gestul lui Steven Seagal a foat mai degrabă unul simbolic, pentru încurajarea adopțiilor și implicit a salvării câinilor străzii din România. 64.000 de animale fără stăpân au fost eutanasiate doar în 2013. ”Fac tot ce pot pentru a atrage atenția... și să mă asigur că astfel de tragedii nu vor mai avea loc niciodată”, a spus Steven Seagal după ce l-a adoptat pe Grivei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate