Cum a ales Andreea Marin să se relaxeze de Paște. FOTO

Andreea Marin s-a relaxat, în sfârșit, după o perioadă aglomerată din viața ei. „Zâna” a arătat că natura rămâne cel mai bun prieten al omului.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cum a ales Andreea Marin să se relaxeze de Paște. FOTO
Cum a ales Andreea Marin să se relaxeze de Paște. FOTO


In articol:

Andreea Marin muncește foarte mult în ultima perioadă, dat fiind faptul că vedeta este implicată în foarte multe proiecte și sprijină foarte multe organizații în strângerea de fonduri necesare în privința combaterii noului coronavirus și nu numai. Fosta prezentatoare are nevoie, așadar, de un moment de respiro. Vinerea Mare i-a dedicat-o în totalitate iubitului ei.

Deși nu s-a sfiit să-și arate iubitul cu 10 ani mai tânăr în public, mergând, astfel, împreună la nenumărate evenimente, Andreea Marin a fost destul de egoistă în ceea ce privește postările cu Adrian Brâncoveanu pe rețelele de socializare. Vedeta își trăiește fericirea departe de ochii lumi, deși, rareori – ca acum, are momente în care simte să răsufle și să descrie exact lumii momentele de dragoste pe care le împărtășește alături de partenerul său în intimitatea casei sale.

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

”Bună dimineața, prețuiește viața! După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate și desfășurate simultan în tara și în capitala, azi am hotărât sa fim una cu natura. Iarba, pomi infloriti, ciripit, soare, pace… Cand stam nemișcați, lupul nostru, Rocky vine sa se asigure că suntem bine și ne inspecteaza, precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, sa fie sigur ca respir, mi-a dat și un pupic. Gata, acum s-a liniștit. ??☘️?❤️? P. S. După-amiaza, revin cu filmul convoiului 5 Pretuieste Viata de ieri. O emoție pe care vreau sa o împărtășim.”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram.

Cum a ales Andreea Marin să se relaxeze de Paște. FOTO
Cum a ales Andreea Marin să se relaxeze de Paște. FOTO

Pe cine iubește Andreea Marin

La un an de la divorțul de medicul turc, Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a îndrăgostit, în mai 2017 mai exact, de un bărbat tot mai tânăr decât aceasta. Adrian Brâncoveanu este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, bărbatul pare că i-a furat inima vedetei din prima, căci, dacă era întrebată despre el, făcea, cu fiecare ocazie, exces de complimente.

„El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat Andreea. Cei doi au o viață liniștită de familie și arată ușor, ușor publicului cum trăiesc în casa Andreei Marin, din Pipera.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Legatura secreta dintre Cenk si Nedim

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies