Vedete

Cum a aparut Bianca Dragusanu in direct, azi, de Ziua Indragostitilor! "Nu mai vreau sa aud haterii!"

Bianca Dragusanu a marcat prin tinuta ei sarbatoarea iubirii de astazi, Valentine's Day.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cum a aparut Bianca Dragusanu in direct, azi, de Ziua Indragostitilor! "Nu mai vreau sa aud haterii!"icon photo
Bianca Dragusanu a purtat astazi o rochie rosie, o tinuta speciala pentru Valentine's Day. Desi nu este mare fan al acestei sarbatori, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" nu se declara nici impotriva ei.

 

"Buna ziua! Bine v-am gasit! Dupa cum vedeti sunt rosie ca focul ca sa imi surada norocul. Vreau sa va spun La multi ani de Ziua Indragostitilor. Nu mai vreau sa aud haterii ca se iau de sarbatoarea asta, ba ca e prea dulce, ba ca e prea rosie. Nu este o sarbatoare romaneasca, dar ce are legatura cu iubirea e binevenit in vietile noastre. Va vreau veseli si zambitori. Iubirea nu se apropie de cei tristi. Dragostea e o alegere. E chimia la inceput, cu scantei si fluturi, cu flori si bomboane, exact ce se ofera azi cadou. Urmeaza etapa suprasaturarii cand partenerii cred ca totul devine serios si vor o gura de aer. Daca e iubire adevarata se ajunge la pasul trei: partenerii isi descopera defectele si intervin certurile. Vedem clar imperfectiunile lui iubi, dar ne dam seama ca dragostea e mai mare decat defectul. Dar daca defectul ne sta in ochi, plecam spre alti fluturi, ca asa e viata. Nimic nu e vesnic, de ce ar fi dragostea vesnica?", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune