Vedete

Cum a aparut Florin Piersic la un eveniment cultural desfasurat la Avrig! "Am avut un magistral Florin Piersic, care a strabatut 8 ore cu masina ca sa poata ajunge la eveniment"

Florin Piersic a facut spectacol ca invitat de onoare al unui eveniment cultural desfasurat in weekend la Avrig.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Cum a aparut Florin Piersic la un eveniment cultural desfasurat la Avrig! "Am avut un magistral Florin Piersic, care a strabatut 8 ore cu masina ca sa poata ajunge la eveniment"icon photo

Vreme de trei zile, la Avrig s-a desfasurat in weekend, in incinta spectaculosului palat Brukenthal din localitate, o manifestare culturala la care invitat de onoare a fost marele actor Florin Piersic. In varsta de 82 de ani, Piersic a facut senzatie pe 10 august cu prestatia sa, asistenta inghesuindu-se la final sa pastreze drept amintire o fotografie cu maestrul. 

"Au fost trei zile si trei nopti magice in incinta Palatului Brukenthal din Avrig. Zile si seri cu vreme frumoasa si, mai ales, cu artisti si momente UNICE, pe care toti specatorii le-au savurat si le-au apreciat la adevarata valoare. Am avut un magistral Florin Piersic, care a strabatut 8 ore cu masina ca sa poata ajunge la eveniment si sa ne bucure de tot ce inseamna acest Mare Actor al Romaniei!", au notat recunoscatori organizatorii. De mentionat ca marele actor a aparut la eveniment fardat si aranjat la ochi, ca la un spectacol de teatru veritabil. 

 
SOCANT! Ce operaţie secretă şi dureroasă a făcut Ozana Barabancea în urmă cu puţin timp! ”A tăiat-o în jurul burţii” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune