Cum a apărut Gabriela Cristea în live-ul soțului! Aoleu, s-a văzut mai mult decât trebuia!

Gabriela Cristea a intrat în live de acasă îmbrăcată foarte lejer.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a reușit să aprindă imaginația și fanteziile fanilor ei după ce a intrat într-un live cu soțul ei extrem de lejer îmbrăcată. Ded fapt Tavi a fost cel care a apăsat butonul ”rec” iar primul cadruj a fost pe soția lui, care nu a știut cum să-și acopere mai repede anumite zone care ar trebui, în mod normal, să fie ceva mai ascunse.

fara descriere

Gabriela Cristea ți-a acoperit repede părțile ”rușinoase” iar Tavi a mutat repede camera telefonului într-un alt unghi, astfel încât momentul să nu devină și mai fierbinte. Filmarea postată pe contul de socializare a lui Clonda a fost făcută în regim ”live” și nu a mai putut fi editată ulterior.

fara descriere

Gabriela Cristea, cu ”rușinica” la vedere: unde sunt vremurile când poza în Playboy?

Până la urmă, nu a fost ceva prea grav. Gabi Cristea are în continuare un nucleu puternic de fani de ambele sexe, care o admiră pentru felul ei de a fi, iar faptul că mai scapă câte o astfel de detaliu pe facebook nu poate decât s-o aducă mai aproape de oamenii obișnuiți. Să nu uităm că în urmă cu câteva zile, ministrul sportului a aprut în chiloți la un post de televiziune, detaliu observat după ce telefonul prin care intrase în live-video a căzut de pe masă.

fara descriere

Citeste si: Izbucnire nervoasa in direct! Mirela Vaida a rabufnit: "Sa nu va coste!"

Citeste si: Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida, despre rivala Gabriela Cristea: ”O cunosc pe Gabriela, pentru că...”

Citeste si: Gabriela Cristea rupe tăcerea, pentru prima dată, despre moartea mamei sale! Vedeta nu a fost la înmormântare: „Este greu de exlicat în cuvinte”

În plus, dacă vorbim de Gabriela Cristea, ar trebui să aminitm și faptul că este una dintre vedetele care au acceptat provocarea supremă: aceea de a poza fără haine în Playboy. Ce-i drept, se întâmpla cu mulți ani ani în urmă, în tinerețea vedetei, însă Cristea rămâne și azi o femeie interesantă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate