Cum a apărut în visul fiicelor sale Gabi Luncă! Fetele au primit un semn de la mama lor chiar înainte de Paște: „Mama ne-a cerut foarte tare să...”

Gabi Luncă s-a arătat în visul fetelor sale chiar înainte de Paște. Ce le-a transmis.

Gabi Luncă și fiicele sale
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Gabi Luncă a murit în urmă cu o lună de zile după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvoltat o formă foarte gravă de boală, care în cele din urmă i-a adus sfârșitul.

Fiicele marii doamne a muzicii lăutăreșri nu-și mai revin din șoc. Nu pot să accepte că mama lor nu mai este, iar durerea cauzată de pierderea ei parcă nu se mai alină. Nu doar ele se resimt după moartea tragică a lui Gabi Lunci, ci și fanii ei. 

Paștele era sărbătoarea favorită a artistei, iar Gabi Luncă se pregătea temeinic în această perioadă, motiv pentru care Estera, Sara și Rebeca s-au întristat, știind că mama lor nu mai face toate bucatele cu care erau obișnuite. Mai mult, se pare că artista le-a transmis un semn în vis celor trei. Iată despre ce este vorba. 

Gabi Luncă
Gabi Luncă

Gabi Luncă le-a apărut în vis fiicelor, înainte de Paște

Fiicele regretatei artiste nu-și pot reveni nici acum, mai ales că a fost Paștele, sărbătoarea preferată a lui Gabi Luncă, pentru care se pregătea temeinic. A fost o perioadă de întristare pentru cele trei fete, însă au încercat să facă totul ca și cum mama lor ar fi fost în continuare cu ele. 

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Familia lui Gabi Luncă, revoltată! Ce s-a întâmplat la câteva zile de la înmormântarea artistei: „Nu vindem nimic!”

„Paştele a fost una dintre sărbătorile preferate ale mamei care ţinea să marcheze mai toate sărbătorile în mod special, nu doar una sau alta.

Aşa că, zilele ce au trecut au fost unele mai degrabă triste pentru noi. Rolul unei mame e aproape întotdeauna imposibil de înlocuit. Noi, fetele ei, am încercat să facem totul ca şi cum ea ar fi fost alături de noi, ca şi cum ar trăi încă alături de noi”, a declarat Estera  pentru Impact.ro.

“Mi-am visat mama. Și surorile mele au visat-o”

Estera Onoriu, fiica cea mare, spune că mama ei i s-a arătat în vis chiar înainte de sărbătoarea Paștelui și i-a transmis că este liniștită. Nu doar ea a vistat-o, ci și surorile ei mai mic. 

Citeste si: Fiica lui Gabi Luncă, gest emoționat în memoria părinților! Va îndeplini ultima dorință a mamei sale

„Mi-am visat mama. Era liniştită şi acest sentiment a reuşit să mi-l insufle şi mie. Și surorile mele au visat-o. Nu putem spune că ne-a cerut ceva anume. Şi nici nu prea avea cum să facă acest lucru, fiindcă la noi, la penticostali, nu se face pomană, nu există tradiţia aceea a împărţirii lucrurilor defunctului, povestea aceea cu coliva sau mai ştiu eu ce alte lucruri care la noi nu sunt incluse în riturile funerare.

La noi, rugăciunea a rămas pe primul plan. Mama ne-a cerut foarte tare să ne rugăm pentru ea după ce nu va mai fi şi asta facem”, ai mai spus tânăra pentru aceeași sursă citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele clipe din viața lui Gabi Luncă! Una dintre fiice voia să se infecteze pentru a putea intra pe secția unde era mama ei: „Să ajung pacient ATI ca să pot fi lângă măicuța...

Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul drum marți! Ceremonia se va desfășura într-un cadru restrâns

Gabi Luncă, înmormântată precum o regină! Când va fi condusă pe ultimul drum: „Asta a fost dorința mamei mele...”

Horoscop Zilnic Duminică 9 Mai 2021: Pentru Gemeni este o zi foarte bună, si o zi productivă pentru nativii Capricorn

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Motivul ciudat pentru care a fost arestat Bill Gates. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies