Cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune! Niciodată nu a încasat atât de mulţi bani! EXCLUSIV

Datele financiare arată cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune. Vedeta ştirilor deţine firma Andreea Esca SRL, specializată în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, prin care îşi derulează afacerile din domeniu. Firma a fost înfiinţată în 1998, dar ultimii ani sunt cei mai prolifici, înregistrându-se câştiguri consistente.

Citeste si: Andreea Esca are înfățișare la tribunal pe 10 aprilie! Celebra știristă este acționată în judecată de o doctoriță | EXCLUSIV

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Andreea Esca, dezvăluiri neașteptate despre IUBITUL său celebru: „Mi-a zis că dacă nu mă culc cu el...”

Citeste si: Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram! Firma lor a pierdut definitiv un proces cu Poliţia, după ce i s-a respins apelul! EXCLUSIV

Cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune. Firma s-a revigorat din 2015

Dacă până în 2014, profitul anual era, în medie, de câteva zeci de mii de lei, totul s-a schimbat începând cu 2015, când profitul a fost de 209.214 lei. Trendul ascendent s-a menţinut, astfel că Andreea Esca SRL a bifat un câştig de 334.105 lei în 2016 şi unul record, de 525.7056 lei, în 2017. (vezi cum a pozat goală Andreea Esca)

Cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune. În ultimii ani, profitul este de peste 300.000 de euro

E clar cum a câştigat Andreea Esca o avere din televiziune. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe, valabile pe 2018, arată că profitul firmei s-a menţinut la cote înalte, câştigul net fiind de 423.922 de lei. Astfel, în aceşti ultimi patru ani, Andreea Esca SRL a produs un profit net total de 1.492.947 de lei, adică aproximativ 330.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate