Cum a cerut-o Varciu de sotie pe Adelina? Vezi ce nostalgii o incearca pe vedeta Kanal D!

Adelina Pestritu nu va uita niciodata momentul in care Liviu Varciu a cerut-o de sotie. Vedeta a rememorat pentru WOWbiz.ro ziua in care a acceptat sa fie nevasta cantaretului.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn ciuda faptului ca s-a despartit de foarte mult timp de Liviu Varciu, frumoasa Adelina tot mai este nostalgica dupa momentele in care iubirea lor era intensa si plina de romantism. Dovada sta si emisiunea WOWbiz de la Kanal D, in care cei doi au plans unul pe umarul celuilalt si au incercat sa faca un pas spre impacare. Din pacate, nu s-a putut! Firi puternice, ambii au preferat sa mearga pe drumuri diferite si sa incerce sa fie fericiti alaturi de alte pesoane. Mai mult, au declarat ca vor vorbi cat mai putin despre fosta lor relatie.

Cu toate acestea, provocata de reporterii WOWbiz.ro sa spuna cum a fost ceruta de sotie de Liviu, vedeta a rupt pactul si a povestit unde a gasit inelul de logodna si felul in care a acceptat sa fie partenera de viata a lui Varciu.  "Imi amintesc ca, in ziua aia, ma intorsesem din Spania. Am luat avionul de la Ibiza si am avut escala la Barcelona. Cand am ajuns acasa, era un inel pe pat. Initial, nu l-am vazut, m-am cam plimbat pe langa el, dar Liviu nu mi-a spus nimic. Astepta, probabil, sa vada reactia mea. Dupa vreo jumatate de ora, am dat cu ochii de inel si mi-au dat lacrimile, pentru ca realizam ce reprezinta el. Va dati seama ca am acceptat pe loc. A fost un moment incredibil de frumos”, ne-a declarat Adelina Pestritu, care mai spune si ca nu regreta nimic din relatia cu Varciu, dar ca nu le-a fost  dat sa fie impreuna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate