Cum a convins-o George Burcea pe Andreea Bălan să facă o nuntă ”pe bune” după ceremonia falsă de pe plaja din Malibu

Acum trei ani, Andreea Bălan și George Burcea se căsătoreau pe o plajă idilică, în Malibu, făcându-și o serie de jurăminte la malul mării, locul ales fiind, de fapt, visul din copilăriei al soțului artistei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, căsătoria lor de pe plajă a fost doar una simbolică, Andreea Bălan și George Burcea oficializându-și în realitate relația în vara anului trecut. Iar asta, susțin sursele noastre, după îndelungi negocieri între cei doi...

Citeste si: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea a dispărut de acasă și are probleme cu Poliția din cauza drogurilor | VIDEO

Citeste si: Când va avea loc divorțul Andreei Bălan de George Burcea? Informaţii EXCLUSIVE

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

Mai exact, susțin sursele noastre, Andreea Bălan era mulțumită cu ceremonia simbolică de pe plaja din Malibu, fiind sigură că relația ei cu George Burcea nu depinde de niște acte. Cu toate acestea, spun sursele noastre, George Burcea a intuit dorința Andreei de a avea un cămin ca în filme, așa că a început să discute, la modul din ce în ce mai serios, pe tema oficializării relației, explicând că asta înseamnă să fie, de fapt, o familie.

fara descriere

Normal, Andreea Bălan a fost greu de convins, din motive cât se poate de serioase. Mai ales că, spun sursele noastre, avea îndoieli cu privire la ceea ce înseamnă familie pentru George Burcea, el trăind o copilărie traumatizantă. Cu toate acestea, Andreea Bălan s-a lăsat convinsă în primă fază de George Burcea când el i-a explicat că visurile lor coincid. Apoi însă, a apărut a doua problemă: faptele comise de tatăl lui George Buircea, acesta fiind condamnat pentru o crimă pe care a și recunoscut-o. Atunci, Andreea Bălan a avut o mare strângere de inimă, speriată de ideea de a avea un socru criminal și, mai mult decât atât, de reacția celor care vor afla de acest lucru. Așa că, spun sursele noastre, s-a înțeles cu George Burcea ca acest subiect să nu fie adus niciodată în fața presei, să nu fie discutat public, mai ales pentru a le proteja pe fetițele lor de un posibil șoc psihologic.

fara descriere

Doar că, pare-se, înțelegerea lor, făcută înainte de nuntă, a ținut doar câteva luni după ce George Burcea s-a căsătorit oficial cu Andreea Bălan, el dezvăluind, în fața camerelor de luat vederi, la un eveniment public, că tatăl său este un criminal.

 

Andreea Bălan și George Burcea, la un pas de despărțire! Artista luptă pentru mariajul ei

”Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, ne-a spus o sursă apropiată de cei Andreea Bălan și George Burcea.

Cu toate acestea, spune, parcă cu groază, apropiata cuplului, se teme de faptul că el nu își va îndrepta comportamentul. ”Andreea va amâna cât va putea de mult momentul despărțirii, ea speră. L-a trimis la psiholog, el nu vrea, ea a acceptat asta. Nu vrea să se despartă, îi este teamă de ideea că fiicele ei vor citi, peste ani, în presă ce s-a întâmplat între ea și George. Dar nu cred că va rezista la nesfârșit în situația de acum, la tensiunea care este între ei”, a mai precizat sursa noastră.

 

Andreea Bălan și George Burcea, la un pas de despărțire

Când vine vorba de divorț, încă nu este nimic stabilit, deși ceei doi au discutat de această posibilitate și, de ceva timp, Andreea Bălan nu mai vorbește cu el nici măcar pe conturile de socializare, George Burcea nemaifiind urmărit de frumoasa artistă.

Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire. Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut”, ne-a precizat una dintre cunoscutele Andreei Bălan.

Mai mult, precizează sursa noastră, deși încă George Burcea locuiește în casa Andreei Bălan, tensiunea dintre ei este prezentă acolo mai mult ca niciodată. ”Andreea și George sunt într-o situație cfritică de când el a vorbit, public, de tatăl său, de când a spus de acesta că e criminal. George a promis că nu va face public acest lucru, că nu va scrie în cartea lui de acel moment, pentru a-și proteja familia, pe fetițe și pe Andreea de situația care va apărea când se va afla de asta. Dar, totuși, fără să anunțe de Andreea, a făcut-o. Și, de atunci, el este de nerecunoscut, probabil că l-a ajuns trecutul, poate nu înțelege că nu trebuie repetate anumite comportamente. El a trăit fără familie, în casa lui, crescut de bunici, a văzut violență mai tot timpul, și probabil gestionează mai greu ideea de familie, așa cum își dorește să fie o familie Andreea”, ne-a mai spus sursa citată.

Mai mult decât atât, cu câteva zile în urmă, Andreea Bălan a decis să șteargă toate comentariile făcute de George Burcea pe contul ei de socializare și, mai mult decât atât, acum este o adevărată probă de voință pentru a mai găsi o fotografie cu ei doi pe contul de Instagram al talentatei artiste, semn că l-a ”șters” din viața ei virtuală, cel puțin.

fara descriere

Iar după ce l-a șters de peste tot, Andreea Bălan a făcut o postare care spune totul despre ce se petrece între ea și George Burcea. ”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este citatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să îl pună, public, pe contul ei de socializare, semn că George Burcea nu se mai poate mula pe ideile pe care le are artista despre ce ar trebui să fie într-o casă.

 

Andreea Bălan și George Burcea, jurăminte pe plaja din Malibu

Acum patru ani, la sfârșitul lunii martie, pe când se aflau în California, Andreea Bălan și George Burcea au decis să oficieze un fel de ceremonie nupțială, pe plajă. Așa că după ce întreaga dimineață petrecută la Los Angeles (seara în România, diferența de fus orar fiind de nouă ore) într-un salon de îndrumusețare, Andreea, de mână cu George, a călcat, spre apusul soarelui, pe nisipul fin al plajelor de la Oceanul Pacific

Mai hotărâtă ca niciodată, înconjurată de frumusețea peisajului și încurajată de sentimentele pe care le nutrește pentru George Burcea, în fața preotului american, Andreea Bălan a spus ”DA” fără să stea pe gânduri. Iar după ce și-au făcut jurămintele de rigoare, Andreea și George, mai îndrăgostiți ca niciodată, emoționați, dar fericiți că au devenit un fel de soț și soție, au mers, împreună, la un restaurant de lux din Malibu, cei doi sărbătorind, așa cum se cuvine, importantul eveniment din viața lor.

 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit după patru ani de relație

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de cinci luni la acea vreme. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George, iar surse de lângă cei doi susțin că au strâns aproape 50.000 de euro. Cei 200 de invitați au plecat fiecare acasă cu o mărturie deosebită, o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger.

fara descriere

Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate”, a scris, pe atunci, Andreea Bălan despre relația cu Gerorge Burcea, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Andreea Bălan a născut a doua oară tot o fetiță, pe Clara Maria.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate