Cum a crescut pensia lui Gabriel Oprea, intr-un an de zile, de la 6.000 de lei la 16.000 de lei pe luna! Fostul ministru de Interne este platit excelent de statul roman, chiar daca este cercetat in dosare de abuz in seviciu! | EXCLUSIV

Gabriel Oprea este beneficiar al pensiilor speciale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In anul 2015, alianta PSD – ALDE a declansat o operatiune de reintroducere a pensiilor speciale, printre beneficiari numarandu-se parlamentarii, alti functionari publici, dar si cei care au avut functii importante in Armata, acestia putand beneficia de o pensie suplimentara. (vezi cum se distreaza fiica lui Oprea in vacante).

Printre cei care profita de acest context se numara si Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne si vicepremier in Guvernul Ponta, care incaseaza o pensie de militar, la care se adauga una de fost parlamentar. „La pensii speciale are dreptul şi Gabriel Oprea (fost ofiţer de intendenţă, a fost promovat de preşedinţii României, de după 1989, la gradul de general cu trei stele). Acesta avea în 2015 o pensie specială de militar de 73.000 de lei net, potrivit ultimei declaraţii de avere. Ea a crescut consistent în 2016”, a dezvaluit cursdeguvernare.ro. 

Citeste pe stirilekanald.ro cum s-a marit pensia lui Gabriel Oprea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate