Vedete

Cum a cucerit-o Radu Valcan pe Adela Popescu? Ea nu stia cum sa-l abordeze, el a tras-o usor si a sarutat-o. "Ma trec fiorii cand ma gandesc la asta"

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Sunt tineri, frumosi si se tin departe de scandaluri, lucru rarisim in lumea celebritatilor mioritice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cum a cucerit-o Radu Valcan pe Adela Popescu? Ea nu stia cum sa-l abordeze, el a tras-o usor si a sarutat-o. "Ma trec fiorii cand ma gandesc la asta"

Cele doua vedete tv au si un baietel in varsta de doua luni care le-a adus un flux proaspat de fericire in relatie. Cateodata insa, Adela Popescu isi aminteste de fiorii unici ai inceputului legaturii amoroase cu sotul ei.

Au fost momente memorabile, pe care frumoasa prezentatoare tv le rememoreaza in detaliu, de parca totul s-ar fi intamplat ieri. Iar primul sarut cu barbatul iubit s-a infaptuit intr-un context cu totul si cu totul amuzant.

La drept vorbind, mie mi-a plăcut de el de la început, dar nu puteam să las eu bunătate de orgoliu la o parte şi să zic ceva, aşa că… am tăcut mâlc, cum s-ar spune. Ne-am mai zâmbit cu subînţeles, am mai făcut câte o glumiţă timidă, dar nimic. Asta până într-o zi când, înainte de filmări, eram mai mulţi pe pasarela care făcea legătura dintre studiouri şi machiaj. Un hol, practic. Nimic romantic. Mozaic pe jos, sunete de tocuri, ecou greoi, multă lume în trecere. Mi-era şi ruşine să mă uit în ochii lui, vă zic. Radu (îl cunosc) şi-ar fi aprins o ţigară. Am încercat o imitaţie de conversaţie, una absolut incoerentă, dacă stau bine să mă gândesc, plină de politeţuri de tipul: «Şi cu ce ai venit până aici?». Păi, cu maşina, evident, doar ne întâlneam aproape în fiecare zi în parcare! Mă rog, după două stângăcii şi trei bâlbâieli, mi-am ridicat privirea şi m-am uitat fix în ochii lui Radu. Am încercat să schiţez ceva, dar cuvintele mi-au rămas în gât. Îmi pierise vocea, mă trecuse un fior rece, aveam furnici în vene. Nu ştiu cât a durat asta (să tot fie vreo 3 secunde, mă gândesc), dar mie mi s-a părut o veşnicie. Atunci Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mâna pe gât şi m-a tras uşor spre el. Am stat aşa, apropiaţi, nemişcaţi, câteva secunde. Cu inima în gât, aproape tremurând. Am închis ochii. Apoi ne-am sărutat. Aşa, uşor şi tandru, cu o emoţie pe care mi-e imposibil să v-o descriu. Şi acum mă trec fiorii când mă gândesc la asta“, a povestit Adela.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune