Cum a cucerit-o Vincenzo pe Antonia? "Era foarte dragut, l-am vazut la un restaurant si i-am facut o poza sa ma uit la el linistita acasa"

Vestea ca Antonia si Vincenzo s-au despartit i-a luat prin surprindere pe toti apropiatii lor, dar si pe fanii artistei.

Distribuie pe:

fara descriereSe pare ca cei doi au hotarat sa ia o pauza, insa sotul cantaretei este optimist si nu crede ca se va ajunge la divort. Bruneta a povestit intr-un interviu cum l-a cunoscut pe cel cu care a ajuns la altar si spunea pe atunci ca apreciaza mult la relatia lor faptul ca exista respect.

"M-a cucerit prin faptul că mi-a acordat de la început extrem de mult respect, nu s-a grăbit şi nu m-a grăbit… în plus, are simţul umorului şi să nu uităm de aspectul fizic! Cine zice că nu-l interesează decât sufletul partenerului, minte!"
, a declarat artista pentru revista InSyle.

"Nu căutam un iubit; s-a întâmplat pur şi simplu să apară el în momentul potrivit. L-am cunoscut la o cină, la restaurant. Ţin minte că stătea vizavi de mine şi de cum l-am văzut abia dacă-mi puteam lua ochii de la el. Mi s-a părut foarte drăguţ; era relaxat şi natural, vorbea cu prietenii lui, şi nici nu se uita la mine! La un moment dat, fiindcă îmi era foarte jenă să mă tot uit la el, i-am făcut o poză cu telefonul ca să mă uit acasă, în linişte. Şi apoi am început să ieşim… am fost prieteni câteva luni, înainte să ne sărutăm prima oară. Iar asta am apreciat foarte mult la relaţia noastră, faptul că nu a încercat niciodată nimic deplasat. Nu l-am ales fiindcă e străin, fiindcă are bani, sau Dumnezeu ştie ce alte lucruri s-au mai spus pe seama noastră. Ne-am ales reciproc fiindcă ne-am îndrăgostit. În plus, e amuzant, suntem de-o seamă, creştem împreună şi asta îmi place foarte mult la noi", a mai dezvaluit artista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate