Cum a desfiintat-o Ion Cristoiu pe Andreea Esca: "O emisiune de stiri transformata, gratie unei alte personalitati fragile psihic, Andreea Esca, intr-un moment isteric de domnisoara scapata de la un viol in colectiv!"

Ziaristul Ion Cristoiu a criticat-o violent pe Andreea Esca.

Autor: Matei Vaihan

In ianuarie 1999, Romania a fost destabilizata de o noua Mineriada, iar subiectul a fost tratat pe larg de televiziunile de stiri. La una dintre editiile prezentate la PRO TV de Andreea Esca a fost invitat Alexandru Stoenescu, sef al directiei publice a Armatei, care a dat detalii despre interventia militarilor. Redactor-sef la Cotidianul, Ion Cristoiu a reactionat intr-un editorial, fiind nemultumit atat de explicatiile lui Stoenescu, cat si de prestatia Andreei Esca.

„Criza care a fost conflictul dintre guvern si mineri, încheiată prin întelegerea de la Cozia, a dezechilibrat pe multi politicieni si jurnalisti. Culmea delirului a fost atinsă de Alexandru Stoenescu, seful directiei de relatii publice a Armatei, care s-a apucat, într-o emisiune de stiri, pe PRO TV, transformată, gratie unei alte personalităti fragile psihic, Andreea Esca, într-un moment isteric de domnisoară scăpată de la un viol în colectiv, să se fălească pe larg cu victoria Armatei împotriva „insurgentilor”", a scris Ion Cristoiu. „Desi bărbat în toată firea, autor de cărti, domnul Alexandru Stoenescu ne-a dovedit că de isterii muieresti nu sînt scutiti nici ditamai militarii. Pentru că trebuie să fii drogat ca să poti afirma în fata unei tări întregi că actiunea anticonstitutională de a scoate materialul de luptă din cazărmi si a încercui un oras al tării- Rîmnicu-Vîlcea- s-ar putea numi o victorie a Armatei”, a concluzionat Cristoiu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Esca si-a amintit de tabara in care l-a cunoscut pe Tudor Chirila! Artistul a fost indragostit nebuneste de ea, iar acum stirista confirma tot: "E adevarat"

Tudor Chirila, indragostit nebuneste de Andreea Esca: "A fost o dragoste care m-a marcat, imi vin in minte imagini cu ea blonda, imbracata in..."

Andreea Esca, mărturisire neaşteptată: ”Sunt aşa de fericită...”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Vor primi SUPER mulți bani de la stat! Trebuie să depună cerere până pe 15 mai. Cine va beneficia

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Coreea de Nord, demascată. Au pregătit lumii cel mai mare coșmar din istorie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies