Cum a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, mișto de Margherita

Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, a suferit mult pentru că tatăl său nu a fost alături de ea, așa cum este de Fulgy și Margherita.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Când Ramona de la Clejani a apărut public spunând că este fata celebrului Ioniță de la Clejani a ieșit scandal mare. Ioniță de la Clejani nu a recunoscut niciodată că Ramona Manole este fiica lui. Acest lucru a supărat-o pe Ramona, care a spus mereu că ea a fost un copil sărac, apoi a fost nevoită să plece în străinătate unde a cântat pe stradă pentru a face rost de bani. În același timp, frații ei vitregi, Fulgy și Margherita, au trăit în puf, răsfățați de părinți.

fara descriere

După ce Ramona Manole a fost întâmpinată cu vorbe urate atât de cel despre care zice că-i este tata, dar și de presupușii săi frați vitregi, tânăra a făcut de câte ori a putut mișto de sora ei mai mică.

Citeste si: Margherita de la Clejani, internată de urgență! Prin ce experiențe terifiante a trecut fata Clejanilor! Nu le va uita niciodată

Ramona Manole, fiica nerecunoscuta a lui Ioniță de la Clejani, despre sora ei, Margherita

Astfel, după transformările repetate ale Margheritei, datorate multor operații estetice pe care fiica lui Ioniță de la Clejani și le-a făcut, Ramona spunea că aceasta…seamănă cu un bărbat!

Ramona Manole a urcat, în urmă cu ceva timp, pe pagina ei de Facebook trei poze: una în care apare ea, alta în care e Margherita și în ultima Ioniță de la Clejani. La descrierea fotografiilor, Ramona Manole a scris mesajul: ”Frații mei gemeni mânca-le-aș gurița lor”.

Citeste si: Actorul Johnny Depp a petrecut o noapte de pomina intr-un restaurant din Herastrau. A mancat mozzarela cu jambon si a baut vin rosu frantuzesc. Atmosfera a fost intretinuta de Viorica de la Clejani

fara descriere

Imediat, amicii fiicei nerecunoscute a lui Ioniță de la Clejani i-au spus acesteia să nu fie rea cu sora sa mai mică.

Citeste si: PAPARAZZI: Avem primele imagini cu Margherita, după ce a provocat un accident rutier în weekend! Ioniță de la Clejani n-a scăpat-o deloc din ochi!

fara descriere

Mesajul fiicei nerecunoscute a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul Margheritei

Dacă acum, Ioniță de la Clejani are probleme cu fiica sa Margherita de la Clejani. Pe de altă parte, Ramona Manole, fata cea mare a lui Ioniță, pe care acesta o are dintr-o relație anterioară căsătoriei cu Viorica de la Clejani, este foarte bine. Zilele trecute, Ramona Manole i-a transmis tatălui său Ioniță de la Clejani un mesaj muzical. S-a întamplat la doar o zi după ce Margherita a fost prinsă drogată după ce a făcut accident și riscă dosar penal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate