Cum a fost afectată Violeta de divorțul părinților săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică

Cum a fost afectată Violeta de divorțul părinților săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică. Vedeta a dezvăluit cum a reacționat micuța.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La șase ani de la divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin a vorbit despre acest moment care a implicat-o în mod direct și pe fiica celor doi, Violeta, care avea numai șase ani atunci când a primit vestea că părinții săi se despart.

Vedeta a dezvăluit ce a spus fiica sa atunci când a aflat că părinții săi nu mai locuiesc în aceeași casă.

Citeste si: Andreea Mantea a ajuns la capătul răbdării: „Ieși afară! Nu v-ar fi rușine”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Un bărbat din Cluj, propuneri sexuale în schimbul cazării în apartamentul lui la Untold: "Mi-ar plăcea să le privesc cum se joacă sau să fiu sclavul lor"

Citeste si: După ce l-a lovit pe Jador, Roxana și-a făcut bagajele și a plecat: „Ea are probleme psihice”

Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important” a spus Andreea Marin, despre cum a fost Violeta afectată de divorțul ei de Ștefan Bănică, pentru viva.ro.

În urmă cu mai bine de o lună, Ștefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară, iar Lavinia Pîrva, soția lui, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Alexandru.

Cum a reacționat Violeta când l-a cunoscut pe frățiorul său, Alexandru

„Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie” a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate