Vedete

Cum a fost asteptat Adrian Blidaru la aeroport! Surpriza de proportii de care a avut parte Faimosul

Adrian Blidaru a avut parte de o surpriza de proportii la aterizarea in Romania!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Cum a fost asteptat Adrian Blidaru la aeroport! Surpriza de proportii de care a avut parte Faimosulicon photo

Adrian Blidaru a avut parte de o surpriza foarte frumoasa la intoarcea in tara. Faimosul a fost intampinat de Valentina, dar si de fiu, pe nume Andreas.

"Cred ca cele mai grele momente acolo sunt primele doua sau trei saptamani, iar eu, din pacate, nu am putut sa stau pe linia de plutire. (...) Mi-a spus ca are o surpriza pentru mine si chiar astept sa vad despre ce e vorba", a spus Adrian Blidaru.

Andreas, fiul cel mare a fost cel care l-a convins pe tatal sau sa se inscrie la Exatlon.

"Aveam emotii. Abia asteptam sa vina acasa, mi-a fost foarte dor de el. Sunt foarte mandru de el", a spus fiul lui Adrian.

De asemenea, nici tatal lui Yamato Zaharia nu a lipsit de la intalnirea emotionanta dintre Valentina si fiul sau.

"Ma cunosc cu Adi dinainte de Exatlon. Stie sa castige si sa piarda cu fruntea sus", a spus Amatto Zaharia, tatal lui Yamato.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune