Cum a fost experiența Ioanei Tufaru la Teatrul Evreiesc! Fiul ei, Luca, nu a fost la prestația mamei sale pe scenă

Ioana Tufaru a colaborat o perioadă cu Teatrul Evreiesc. Ea a fost vânzătoare de pește.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ioana Tufaru a colaborat o perioadă cu Teatru Evreiesc de Stat. La vârsta de 40 de ani, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru a încasat suma de 200 de lei. Pe lângă acești bani, ea mai primește un ajutor social de 600 de lei, iar iubitul ei câștigă suma de 1500 lei pe lună, conform Știri Mondene.

Ioana Tufaru a povestit experiența pe care a avut-o la teatru.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

„A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru că nu are răbdare, piesa a durat trei ore și jumătate. Așa că a venit doar Ionuț (n.r. partenerul ei de viață) și a fost foarte încântat de prestația mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro.

Citeste si: Thalida de la Puterea dragostei, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga artisti din România! Cum au fost surprinsi!

Citeste si: O nouă informație bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat s-ar fi aflat în apartamentul designerului înainte ca designerul să moară

Citeste si: Andreea Marin, mesaj subliminal pentru Lavinia Pîrva, după ce a născut? ”O siluetă perfectă nu am avut vreodată”

„Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor. Mulțumesc tuturor oamenilor frumoși cu care am lucrat în aceste trei luni. Mulțumesc în primul rând regizorului Andrei Munteanu pentru că a avut încredere și m-a primit în această minunată echipă ar fi multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc pentru această frumoasă experiență trăită. Îmi va fi dor de diminețile în care mă trezeam să plec la repetiție”, a notat Ioana Tufaru în mediul online.

Urmatorul articol
Citește și:

Iubitul a încercat să îi smulgă limba cu mâinile goale! Ce l-a determinat să facă acest gest șocant

Mai mulți elevi au ajuns la poliție, după ce le-au servit clătite profesorilor! Ce au putut să pună în ele

Gabriela Cristea a vorbit despre revenirea pe sticlă: "Le-am spus că mă voi întoarce foarte curând, dar, din păcate..."

Șocant! Un copil de trei ani a ajuns la spital tras în țeapă! Imagini greu de privit

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies