Cum a fost filmată Veronica Stegaru din Blăgești, când credea că nu o vedea nimeni. Filmarea a devenit virală pe Tik Tok

Veronica Stegaru din Blăgești este un personaj controversat care nu mai merităniciun fel de prezentare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Veronica din Stegaru din Blăgești a ajuns în atenția întregii tării după ce a venit în cadrul unei emisiuni să declare că a fost abuzată sexual și polițiștii nu i-au oferit ajutor. De aici până la o întreagă telenovelă nu a fost decât un singur pas. Veronica Stegaru a ajuns rapid un personaj viralizat pe rețelele de socializare, fiind filmată în fel și fel de ipostaze. Recent, Veronica și-a făcut și un cont de Tik Tok, prilej cu care s-a lăsat filmată în timp ce dansa pe ritmuri orientale.

Citeste si: Ce se întâmplă, cu adevărat, în familia celebrei Vulpița! Ea face show la TV, dar acasă e DURERE

Citeste si: Așa începe o nouă viață! Vulpița și Viorel, surpriză de proporții. Decizia luată de cei doi soți din Vaslui

Citeste si: Amantul "Vulpiței", Marian, a făcut testul poligraf! Tânărul nu se mai ascunde: "Nu mă consider vinovat cu nimic"

Filmarea postată pe Tik Tok a strâns mii de vizualizări.

fara descriere

În fața camerelor „victimă”, în culise „dansatoare”

Dacă în fața camerelor de filmat Veronica din Stegaru plânge și spune că nu mai poate de dorul fetiței sale, nu același lucru se poate spune și despre comportamentul ei din spatele camerelor de filmat.

Videoclipul care a devenit viral pe TikTok este filmat în culisele emisiunii la care Veronica și soțul ei sunt invitați de câteva săptămâni bune, chiar înainte ca cei doi să intre în emisiune. 

fara descriere

Ce se întâmplă, cu adevărat, în familia celebrei Vulpița! Ea face show la TV, dar acasă e DURERE

Veronica din Blăgești – Vulpița - este, acum, eroina unui show cu accente tragi-comice, la TV, ea plimbându-se, de săptămâni bune, prin București, în căutarea celebrității, alături de soțul ei, Viorel, cel pe care, conform telenovelei, l-ar cam ”trăda”. 

Veronica din Blăgești, zisă Vulpița, pare să se bucure la maximum de celebritatea de sezon pe care i-a oferit-o show-ul TV la care este invitată permanent, motiv pentru care, pare-se, a cam uitat de alte îndatoriri pe care le-ar avea. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate