Cum a fost găsită Claudia, adolescenta din Botoșani dispărută în toiul nopții de acasă

Tânăra din Botoșani care a pus în alertă autoritățile, după dispariția ei misterioasă, a fost găsită.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

O adolescentă de 17 ani din comuna Trușești, județul Botoșani, a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă în toiul nopții trecute.

Polițiștii au găsit-o pe tânăra Claudia Florentina Hrițcu la locuința unui tânăr dintr-o localitate învecinată.

Potrivit polițiștilor, Claudia a fost găsită pe raza localitatii Durnesti, în locuinta unui tânăr de 19 ani, care se afla in izolare la domiciliu.

Citeste si: I-au găsit trupul pe plajă, aproape de mare, după ce familia o dăduse dispărută! Cine era tânăra

 

Din fericire, fata a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost încredințată familiei complet teafără.

Oamenii legii au mai adus la cunoștință tinerei și familiei sale că au obligația să rămână în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Citeste si: Încă trei asistente medicale şi 13 pacienţi de la Secţia de Boli Interne, confirmaţi cu coronavirus

 

Andreea, fata dispărută din Sibiu, a șocat poliția! A postat o poză cu ea pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"

Poliția din Tălmaciu, județu Sibiu, a cerut ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Andreea Loredana Macău, o fată de 18 ani care a fost dată dispărută de către familia ei. Șocul a fost mare atunci când Andreea a postat, duminică, o poză cu ea pe Facebook, cu descrierea ”Dacă tot sunt dispărută” și multe emoticoane care râd copios.

Fata a contactat publicația oradesibiu.ro și a subliniat faptul că nu e dispărută, ci îngrăgostită! Ea a plecat de acasă cum două săptămâni și s-a mutat cu iubitul ei în Slatina.

Andreea a mărturisit că părinții ei sunt foarte stricți și că nu o lasă să iasă din casă. Au fost foarte supărați când au aflat că are o relație cu un tânărul și i-au interzis categoric să se mai vadă cu acesta, potrivit sursei citate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate