Cum a fost identificat Cornel Galeș dupa accidentul tragic în care și-a pierdut viața

Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul pe 1 decembrie, într-un teribil accident de mașină, în Spania, în apropiere de Valencia. Fostul soț al Ilenei Ciuculete se întorcea de la o petrecere alături de câțiva prieteni. La puțin timp de la confirmarea decesului, Viviana, fost lui iubita și parteneră în afaceri, a plecat de urgența în Peninsula Iberica pentru a se ocupa de procedurile necesare repatrierii trupului neînsuflețit. Această procedură a fost facută fără întârziere, mai ales ca este în curs și o anchetă a poliției spaniole cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Viviana a colaborat cu Claudia, fiica lui Cornel Galeș, și odată ce ar fi primit toate împuternicirile legale de care avea nevoie, s-a îndreptat spre morga din Valencia pentru a îndeplini și ultima obligație birocratică: identificarea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. 

”Viviana l-a recunoscut.... Nu ne-a dat detalii cu privire la starea în care era Cornel, știu doar că nu voia să vorbească desăpre asta. Dar îmi dau seama că nu era prea bine, el a murit pe loc în accidentul de mașină, nu avea centură, deci...”, a spus unul dintre apropiații lui Cornel Galeș.

fara descriere

Cum a fost identificat Cornel Galeș dupa accidentul tragic în care și-a pierdut viața 

Împrejurările tragediei sunt puse sub semnul întrebării chiar de membrii familiei lui Cornel Galeș. ”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, a spus Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cornel Galeș despre viața lui de după moartea soției sale, Ileana Ciuculete! Gest extrem făcut în memoria ei | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cazul Sorina! Ce au spus asistenții maternali despre fetița pe care au avut-o în grijă timp de 7 ani: „Va fi traumatizată”

Citeste si: Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

fara descriere

Accidentul mortal s-a produs la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, Cornel a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o cel mai mult și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală, trecându-și numele pe piatra funerară aflată lângă mormântul soției sale. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate