Cum a fost surprins Florin Salam în plină izolare la domiciliu. Artistul nu a mai rezistat în carantină

Florin Salam a fost surprins ieri în faţa blocului, deşi este izolat la domiciliu pentru că s-a întors recent din Germania.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Florin Salam s-a întors recent din Germania şi trebuie să stea 14 zile la domiciliu, în carantină, potrivit regulilor impuse de autorităţi.

Citeste si: Florin Salam n-a suportat carantina. Ce riscă „Regele” maneliștilor

Regele manelelor a petrecut primele 12 zile din carantină în casă alături de familie, dar ieri nu a mai rezistat şi a hotărât să iasă. De cumpărături şi toate cele neseare s-a ocupat soţia lui, Roxana Dobre în tot acest timp, iar ieri Florin Salam s-a gândit că ar fi timpul să o ajute.

fara descriere

Artistul a fost suprins de reporterii Cancan în faţa locuinţei sale. Iniţial a ieşit să o ajute pe soţia lui cu bagajele, dar apoi cei doi au mai rămas să se revigoreze. Întrebat de jurnalişti de ce a ieşit din carantină, artistul a explicat că a ieşit pentru un moment scurt.

Citeste si: Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

”Luăm o gură de aer în fața blocului.", a explicat Florin Salam. 

Întrebat ce crede despre regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Florin Salam vrea să rămână optimist şi să vadă doar partea plină a paharului. 

fara descriere

"E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le trasmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam pentru Cancan.

Citeste si: Imagini apocaliptice de la o înmormântare din Iran! Morții de coronavirus, cărați de gropari echipați ca la NASA

Florin Salam s-a autoizolat în sânul familiei. Cum îşi petrece timpul şi ce sfat le dă fanilor

În plină pandemie de coronavirus Florin Salam le cântă melodii de jale fanilor lui de pe reţelele de socializare.

Florin Salam îşi petrece timpul cântând, iar în urmă cu câteva zile s-a gândit să imortalizeze momentul şi să îl posteze pe Instagram, alături de un mesaj profund.

”Vă salut, prietenii mei. Sunt al vostru Florin Salam și am mare plăcere să fiu alături de fata mea, de iubirea mea, de Măriuța. Bineînțeles, din partea mea și a ei, pentru toți copiii din lume care au noroc de părinții lor în perioada asta mai grea, pentru că stau împreună”, a spus Florin Salam înainte de a se apuca de cântat o melodie pentru fata lui cea mică.

Citeşte continuarea aici

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate